Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Καρχιμάκης: Εκολάψατε το αυγό του φιδιού

Από τη σελίδα του στο facebook  όπως συνηθίζει τελευταία, σχολίασε το γεγονός της επίθεσης κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μιχ. Καρχιμάκης.

"Αγαπητέ σύντροφε Στρατούλη,

Χυδαία και απαίσια η δολοφονική επίθεση εναντίον σου από τα φασιστόμουτρα της Χρυσής Αυγής. Ειλικρινά ανεπίτρεπτη και φασιστογκανστερική. Όταν, όμως, επιχειρούσατε και προπηλακίζατε και δέρνατε ορισμένοι ακραίοι από εσάς, στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όχι μόνο σε κοινωνικές εκδηλώσεις αλλά και σε αμιγώς πολιτικές (Άγιοι Ανάργυροι, Λαμία, Αργυρούπολη κτλ), δεν ήταν οι επιθέσεις αυτές ανεπίτρεπτες;

Μήπως ήταν επιθέσεις δημοκρατικές και επιτρεπτές; Περιφρουρούσατε ή υπονομεύατε το δημοκρατικό δικαίωμα ενός πολιτικού φορέα και των στελεχών του να εκφράσουν δημοκρατικά τις απόψεις τους;

Εκολάψατε το αυγό του φιδιού και τώρα διαμαρτύρεστε γιατί βρήκαν δικαιολογητική βάση και άλλοθι τα ναζιστόμουτρα, αντιγράφοντας τις πρακτικές ορισμένων από εσάς, τις οποίες και ανεχόσαστε».

Εμείς ελπίζουμε ότι δεν είναι αργά και τώρα που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ότι μπορούμε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτά τα φαινόμενα που αν επεκταθούν ανεξέλεγκτα θα θέσουν σε κίνδυνο την πολιτική ζωή της χώρας και τη δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.