Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Βενιζέλος: Η προσφυγή δεν ήταν ελληνική επιλογή!

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος στην προσυνεδριακή εκδήλωση στο Περιστέρι υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι "η προσφυγή στο ΔΝΤ δεν ήταν ελληνική επιλογή, ήταν επιλογή όλης της ευρωζώνης και μας επιβλήθηκε" αποδέχόμενος ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ευθύνες γιατί στη δεκαετία του ‘90 δεν προέβλεψε την κατάσταση, ωστόσο τόνισε ότι ουσιαστικότερη είναι η ευθύνη της κυβέρνησης Καραμανλή. 

Επιτέλους!
Η σημερινή ηγεσία κατάλαβε αυτό, που μεγάλο μέρος της Βάσης και των στελεχών σε διάφορα επίπεδα φώναζε από την προεκλογική περίοδο.
ΣΤΗΡΙΞΤΕ το έργο της διετίας!
Βοηθήστε με επιχειρήματα, που σαφώς υπάρχουν, να κατανοήσει ο ελληνικός λαός τα πραγματικά αίτια της κρίσης και τις επιλογές που είχε η κυβέρνηση Παπανδρέου για την αντιμετώπισή της.
Βοηθήστε τα στελέχη και τη βάση να υπεραμυνθεί του έργου και των επιλογών της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, στην οποία διατελέσατε και εσείς ενεργά μέλη.
Προτιμήσατε να αποστασιοποιηθείτε για να μη παραδεχτείτε οτι ο Γιώργος Παπανδρέου έδωσε στην ουσία μόνος, έναν τιτάνιο αγώνα.
Το αποτέλεσμα ήταν να επιτύχετε τον καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά, που δεν πίστευε κανείς.
Είναι θετικό που, έστω και τώρα, το συνειδητοποιήσατε και αλλάξατε γραμμή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.