Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Το ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο του ΕΟΤ

Το ΠΑΣΟΚ μπροστά στην απίστευτη ιστορία σκανδάλων που ξετυλίγεται με πρωταγωνιστές στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ, την οποία στηρίζει με την ψήφο εμπιστοσύνης του, έβγαλε την ακόλουθη ανακοίνωση,τονίζοντας ότι η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Οργανισμού, ο οποίος “νοσεί βαριά”, όπως αναφέρει.
 
“Το οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο που ξέσπασε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ) με την πλαστή επιταγή των 147 χιλιάδων ευρώ αλλά και όσα επακολούθησαν με τις καταγγελίες για την οικονομική διαχείριση στον Οργανισμό, πρέπει να διερευνηθούν ταχύτατα, σε βάθος, με πλήρη διαφάνεια και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και αν αυτές ανήκουν.
Η οξεία διαμάχη και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη και του παραιτηθέντος Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Νίκου Καραχάλιου δείχνουν ότι ο ΕΟΤ νοσεί βαριά και διάφορα κυκλώματα δρουν ανεξέλεγκτα.
Η Κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει άμεσες πρωτοβουλίες για την αποκατάσταση της τάξης και της εύρυθμης λειτουργίας του ΕΟΤ που αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας.
Σε μια εποχή μεγάλης οικονομικής κρίσης που οι πολίτες  υποβάλλονται σε μεγάλες θυσίες η ανοχή απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς και κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος πρέπει να είναι μηδενική”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.