Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Καρχιμάκης κατά κεντρικού τραπεζίτη!

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, σε καθόλου γιορτινή διάθεση επιτίθεται  κατά του "κεντρικού τραπεζίτη" από την σελίδα του στο facebook

"Ο ανεξέλεγκτος κεντρικός τραπεζίτης ,συνειδητά δεν ελεγξε τα χαρτοφυλακια τωνoffshore εταιρειών των τραπεζών καθώς και των ανωνύμων και των θυγατρικών τους στα πλαίσια του απαιτουμενου ελέγχου απο την εταιρεία black rok. O οικονομικός εισαγγελέας έχει υποχρέωση να παρέμβει.
Kυριε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΈ εισαγγελέα
κ.Γ.ΠΕΠΟΝΗ απόδειξτε τελικά την αντικειμενικότητα σας σε ένα μείζονος σημασίας ζήτημα και διερεύνηστε ποοι είναι οι λόγοι (όχι αυτοί βέβαια που επικαλείται δημόσια ο κεντρικός τραπεζίτης )που ο κ.προβοπουλος στα πλαίσια της ευθύνης του δεν έδωσε τις απαιτούμενες κατευθύνσεις και εντολές ,όπως είχε υποχρέωση ,για έλεγχο απο την ελεγκτική εταιρεία black rok ,των χαρτοφυλακιων των ανωνύμων,των θυγατρικών εταιρειών και των OFFSHORE των τραπεζών ;οι οποίες έχουν λάβει σημαντικά ποσά στήριξης των χαρτοφυλακιων τους.
ΤΙ ήθελε να συγκαλύψει ;
ΤΙ έχει παιχτεί στα υπόγεια ορισμένων τραπεζών;
ΠΟΙΟΣ πληρώνει τελικά το μάρμαρο;
ΓΙΑΤΊ δεν απάντησε στην βουλή ως όφειλε όταν του ζητήθηκαν τα συγκεκριμένα στοιχεία τον Φεβρουάριο του 2012;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.