Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Στουρνάρας διαψεύδει τον Στασινόπουλο

Νέα διάψευση για το θέμα της «εμπλοκής» της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην περιβόητη λίστα Λαγκάρντ, αυτή τη φορά από τον πλέον αρμόδιο τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών.


Ο Στουρνάρας «άδειασε» κυριολεκτικά τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ για τα γνωστά " κατί μου είπαν" "κάτι άκουσα" για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, που απασχόλησαν τον Τύπο.

Έτσι σε συνομιλία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, στον Real fm, δήλωσε κατηγορηματικά:

«Όχι, όχι, δεν έχω καμία ένδειξη ότι υπάρχει ένα τέτοιο όνομα μέσα, αλλά θα ήθελα όμως, έτσι μια καθαρά κοινωνική παρατήρηση να κάνω, ότι ως κοινωνία πολύ εύκολα κρεμάμε ανθρώπους στα μανταλάκια και αυτό πιστεύω δεν είναι σωστό, κατά την άποψή μου».

Και επειδή η απάντηση του υπουργού κρεμάει  τον κατασκευαστή ενόχων στο ΣΔΟΕ, είναι απορίας άξιο ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να σιωπά για τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ που ήταν προσωπική του επιλογή από την εκλογική του περιφέρεια και φέρεται ως πρωθυπουργικός προστατευόμενος...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.