Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ετοιμάζουν επάνοδο Καραμανλή;

Ίσως να το ζήσουμε ΚΑΙ αυτό. Η διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων πυροδοτεί ένα ντόμινο εξελίξεων στο χώρο της Δεξιάς.
Ο Δημήτρης Σταμάτης, μία ημέρα μόνο μετά την αποχώρησή του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.εξέφρασε το όνειρό του για μία "μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη -πιστή στο όραμα του «εθνάρχη» Κωνσταντίνου Καραμανλή, με συμπράττοντα τον άνθρωπο που πιστοποιεί τη ζωντανή ύπαρξη του ονόματος Καραμανλή, δηλαδή τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή"


Επίσης, τις ραγδαίες εξελίξεις που διαδραματίζονται στο πολιτικό σκηνικό σχολίασε ο επικεφαλής του «Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος», ο γνωστός υπουργός για μια μέρα, Νίκος Νικολόπουλος. Ο ανεξάρτητος πλέον, βουλευτής αφού απέκλεισε το ενδεχόμενο να προσχωρήσει στους Ανεξάρτητους Έλληνες, τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Κώστα Καραμανλή, επισημαίνοντας πως "πρόκειται για ένα σημαντικό πολιτικό κεφάλαιο".

Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως «αν παρουσιαστούν εκείνες οι συγκυρίες, θα πρέπει να κληθεί ο πρώην πρωθυπουργός, ως ηγέτης ενός ενιαίου πατριωτικού μετώπου και πρόσθεσε πως «όλες οι πατριωτικές δυνάμεις θα πρέπει να έρθουν σε μια μεγάλη συμμαχία», αφού κατά τον ίδιο δεν "αποκλείεται κάποιοι απογοητευμένοι πατριώτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους υπό την ηγεσία του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της ΝΔ".

Αν επιβεβαιωθούν αυτές οι κινήσεις, ίσως να δούμε τον "καταλληλότερο" να επανέρχεται στην ενεργό πολιτική ως "μεσσίας" της Δεξιάς; Τον άνθρωπο που με την πενταετή διακυβέρνηση εκτόξευσε το χρέος, έπνιξε τη χώρα στα σκάνδαλα και την έριξε στην δίνη της οικονομικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.