Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Το Πάρτι...

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ φαίνεται έχουν ήδη, αποφασίσει την "συνένωσή" των κομμάτων τους.
Αν πιστεύει κανείς ότι πέρα από την κοινωνική συναναστροφή, η κοινή διασκέδαση "φέρνει" πιο κοντά τους ανθρώπους. Σε πάρτι που έδωσε το βράδυ του Σαββάτου, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, στην Ελληνοαμερικάνικη Ενωση, για την ονομαστική του γιορτή.υπήρχε και ζωντανή ρεμπέτικη μουσική και η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου το τίμησε δεόντως χορεύοντας το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας.
 
«Αννα το ΠΑΣΟΚ είναι ένα μακρύ ζεϊμπέκικο», λέγεται ότι της είπς ένας άλλος πρώην, ο Θανάσης Οικονόμου που ήταν επίσης παρών στο πάρτι κι εκείνη συμφώνησε. Προφανώς όμως, αρνούμενη να συνοδεύσει στο χορό τον Βαγγέλη Βενιζέλο μιάς και δεν εμφανίστηκε στην ΚΟΕΣ.
Το χορό της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ παρακολουθούσε  ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, ο οποίος  χόρεψε με τη σειρά του το γνωστό ρεμπέτικο «Αντιλαλούνε οι φυλακές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.