Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Το παλιό και το νέο....

Το παλιό πεθαίνει, το νέο γεννιέται.

Με γνώση, εμπειρία και νεανική ορμή,
να τολμήσουμε μια νέα αρχή
για την Ελλάδα μας!


H Άννα Διαμαντοπούλου αποχώρησε νωρίς από το ΠΑΣΟΚ, διαχωρίζοντας τη θέση της από τη σημερινή ηγεσία, της οποίας βέβαια, άνοιξε το δρόμο.
Ποιός ξεχνά τη δραματική συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Νοέμβρη του 2011 όταν μετά την ομιλία του Πρωθυπουργού, καθώς η κάμερα στρεφόταν στο μέρος της σηκώθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία ζήτησε από τον Παπανδρέου «να καταστήσει σαφές στην Κοινοβουλευτική Ομάδα το πλαίσιο που κατέληξε το Υπουργικό Συμβούλιο». 

«Περίμενα πως με βάση τα όσα είχαν συμφωνηθεί νωρίτερα στο υπουργικό συμβούλιο θα ξεκινούσε άμεσα η συζήτηση για το πλαίσιο βάσει του οποίου θα γίνουν οι επαφές με τη ΝΔ για το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας» είπε η τότε υπουργός Παιδείας. ’Όχι εκλογές, Όχι δημοψήφισμα, και άμεσες συζητήσεις για τη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ευθύνης μέχρι να ψηφιστεί από την παρούσα Βουλή η νέα δανειακή σύμβαση» προσπαθώντας να πιέσει ακόμα περισσότερο τον Παπανδρέου να προαναγγείλει την παραίτησή του.

Τότε ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε ότι είναι αυτό το πλαίσιο και τόνισε: «Κυβέρνηση εθνικής ευθύνης είναι η δική μας».

Τι νέο μπορεί να γεννήσει τώρα, οψόμεθα... Πόσους νέους σχηματισμούς- κόμματα αντέχει να γεννήσει η Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.