Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Πόση λάσπη πια;




Το ΒΗΜΑ αύριο με άρθρο του επιχειρεί να συνδέσει την Μαργαρίτα Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκαρντ, αναπαράγοντας ουσιαστικά, μια ιστορία που κυκλοφόρησε στα μπλογκς. Οι φήμες θέλουν κύκλοι του  ΣΔΟΕ να διαρρέουν ότι πίσω από τη γυναίκα με τα 500 εκ κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου.






Σύμφωνα με πληροφορίες του Smart Post ( http://www.smartpost.gr/%ce%b7-%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%82/)
η γυναίκα με τα 500 εκ είναι υπαρκτή και το ΣΔΟΕ την είχε βρει. Από την έρευνα προέκυψε οτι δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρία και σε καμιά περίπτωση, η περιουσιακή της κατάσταση και οι δηλώσεις εισοδήματος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τέτοιο ποσό.

Ο Γιώργος Παπανδρέου λοιδωρήθηκε όσο κανείς πολιτικός. Στοχοποιήθηκαν τα αδέλφια του Νίκος και Ανδρέας, με αβάσιμες κατηγορίες. Τώρα ο κλήρος φαίνεται έπεσε στην μητέρα του, Μαργαρίτα Παπανδρέου. Αφού αποδείχθηκε ότι ο Παπανδρέου δεν διάγει πλούσιο βίο, δεν λαμβάνει μυθικά ποσά στις ομιλίες του, δεν πρόκειται να μεταναστεύσει ούτε ο ίδιος ούτε άλλος από την οικογένεια, σκέφτηκαν να χτυπηθεί ένα ακόμα μέλος της οικογένειας. 
Πόση λάσπη ακόμη θα πρέπει να υποστούν; Πόσο πολύ μπορεί να τρομάζουν από την ιδέα και μόνο ότι "υπάρχει" η οικογένεια Παπανδρέου;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.