Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Τρίζει το ΠΑΣΟΚ.....

η Μιλένα κάνει ΡΙΚΣΣΥ....
Μεγάλη μεταγραφή ακούγεται ότι ετοιμάζει ο Λοβέρδος για το κόμμα του. Το όνομα της Μιλένας Αποστολάκη ακούγεται στους διαδρόμους ως έτοιμη προς αποχώρηση και συμπόρευση με την ΡΙΚΣΣΥ του Λομβέρδου και τα θεμέλια της Ιπποκράτους τρίζουν.
Η Μιλένα αποτέλεσε αιχμή του δόρατος για το σύστημα που ήθελε την πτώση του Γιώργου Παπανδρέου -ποιός ξεχνά την λάβρα πολεμική της στο δημοψήφισμα- και παρότι διαγράφηκε επειδή δεν ψήφισε το Μνημόνιο, επέστρεψε για να μετέχει στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου.
Θυμίζουμε ένα άρθρο της από  τα ΝΕΑ στις 8/12/11/ με τίτλο "το χρήσιμο κόμμα":
"....Αναφέρομαι στο νέο πολιτικό μανιφέστο που πρέπει πειστικά και αληθινά να παρουσιάσουμε στους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας και στη συνέχεια να δουλέψουμε για να το μετουσιώσουμε σε πολιτική πράξη. .......
Όλα αυτά προϋποθέτουν ασφαλώς νέο ξεκίνημα. Ηγεσία στιβαρή και αξιόπιστη που θα εμπνεύσει τους πολίτες, θα ανατάξει το φρόνημά τους και θα αναλάβει το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης και της αποκατάστασης του κύρους της χώρας στο εξωτερικό. Ισχυρή δημοκρατική νομιμοποίηση αυτού του νέου ξεκινήματος και βέβαια νέους ανθρώπους που θα συμβολίζουν το πέρασμα από την περίοδο της επετηρίδας στην περίοδο της ανανέωσης και της ουσίας. Προϋποθέτουν όμως και μια αλλαγή κουλτούρας στον τρόπο άσκησης και διεκδίκησης της εξουσίας. ......Απαιτούνται συμμαχίες και συνεργασίες και η κεντροαριστερά με τις ιδεολογικές ταυτίσεις που παρουσιάζει αποτελεί τον πιο ώριμο και πρόσφορο χώρο για να εγκαινιαστεί η νέα αυτή περίοδος...".
Η Αποστολάκη δυσαρεστήθηκε όπως, και πολλοί που έμειναν εκτός νυμφώνος.
Είναι καιρός λοιπόν, να αποχωρήσει και αυτή μαζί με τους υπόλοιπους, που θέλουν να λειτουργούν ως γκρουπούσκουλα στο ΠΑΣΟΚ. Δεν γνωρίζουμε πόσο θα κοστίσει στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αυτή της επιλογή, αλλά σίγουρα δεν θα επηρρεάσει τη βάση και τους φίλους του Κινήματος.
Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορέσει ποτέ να βρει την ιδεολογική του ταυτότητα και να επανακάμψει στην ελληνική κοινωνία με όλους αυτούς τους άχρωμους απολιτικούς και άνευ ιδεολογίας "πολιτικούς".
Το μόνο που θα καταφέρουν αυτοί οι..."Μαυρογιαλούροι" είναι να μαυριστούν από το λαό, ενώ θα παράσχουν τη μέγιστη υπηρεσία στο Κίνημα, να το απαλλάξουν από την περιττή παρουσία τους....

1 σχόλιο:

  1. στον αγύριστο και να μας γράφει είναι και αυτή από αυτούς που κατέστρεψαν το ΠΑΣΟΚ δεκαετία 1996-2004 από όταν πέθανε ο Αντρέας το διαλυσανε και το πασοκ και το κράτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.