Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Μύθοι και Τέρατα...

Αυτό που ζούμε εδώ και πολύ καιρό, αν δεν ήταν τόσο σοβαρό, θα μπορούσε να είναι νούμερο επιθεώρησης. Δημοσιογράφοι, "γνωστοί άγνωστοι" μπλογκαντζήδες, δημόσιοι λειτουργοί, όλοι εναντίον ενός!!!! Και δεν μιλάμε για τα μεγάλα συμφέροντα που συνέβαλαν στην απομάκρυνσή του, από την Πρωθυπουργία, αυτό είναι γνωστό και δεν είδα να θίχτηκε κανείς τους, που τους κατονόμασε... Ούτε που ο κόσμος πλέον δειλά δειλά, αρχίζει και αντιδρά... Είναι πλέον λοιπόν, σε όλους γνωστό. Μας το έχουν κάνει σαφές: ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. Μη σου πω και για το προπατορικό αμάρτημα... Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία περί τούτου...
Όμως, πώς στο καλό να στοιχειοθετήσουν την φαντασία τους!!!!!!!! Αυτό κοντεύει να τους καρκινιάσει!!!!!! Έψαξαν στα ρηχά, έψαξαν στα βαθιά, βρε καμιά κλεψιά, βρε καμιά ατασθαλεία.... τίποτα, πουθενά!!!!!!! Μα ούτε ένα σκάνδαλο!!!!! Είναι δυνατόν!!!!!!! Τόσα χρόνια στην πολιτική.... Εδώ άλλοι κανα δυο τετραετίες πολιτεύονται και μερικοί, πιάνουν την καλή.... Κονομάνε και γι΄αυτούς μη σου πω και για εγγόνια τους... Δε μπορεί!!!
Κι έτσι, μετά το κοπιαστικό ανακάτεμα στο παρελθόν του ίδιου, απελπισμένοι και αποφασισμένοι, στράφηκαν στα πιο κοντινά του πρόσωπα.... Τί αδέρφια έπιασαν, τί γιούς, τί κόρες, τί κατοικίδια που γαβγίζουν ενάντια στην γατίσια τους φύση.... Όλα τα κάλυψαν!!! Μα ούτε κι αυτό έπιασε.... Άνθρακας ο θησαυρός!!!
Και ξάφνου τους ήρθε αναλαμπή: "Ναιιιι μωρέεεε, ξεχάσαμε τη Μάνα...!!!!" Έκοψαν - έραψαν, είχαν έτοιμη και μια λίστα με καταθέτες του εξωτερικού, βρήκαν το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που περιήχετο σ΄αυτήν, βρήκαν και κάτι αρχικά ονοματεπωνύμου που ταίριαζαν και τόπλασαν το παραμύθι!!!!!
Μόνον που, όπως είναι ευρέως γνωστό, κάθε παραμύθι εκτός απ΄τον δράκο, έχει και την νεράϊδα... Και στην προκειμένη περίπτωση, αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ... Κι οταν αυτή άρχισε να βγαίνει, το γέλιο άρχισε να κυλάει σαν γάργαρο ποτάμι.... Οι εμπνευσμένοι συγγραφείς, άρχισαν να τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον... Δεν φταίω εγώ, ο όφις με απάτησε".....
Η γελοιότητα και η ανανδρεία σ΄όλο της το μεγαλείο... Αχ και να υπήρχε ένας παππούς Αριστοφάνης...!!!

γράφει η Wins

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.