Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Και η Μερεντίτη κατά Βενιζέλου...

«Δεν με εκφράζει πια ο Βενιζέλος»  υποστήριξε σε ραδιοφωνικές της δηλώσεις (στο σταθμό Λέσχη 97,6) το πρωί της Πέμπτης, η πρώην βουλευτής Τρικάλων, αλλά στενή συνεργατης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ... Η Μερεντίτη υπήρξε για όσους θυμούνται, εκ των βασικών υποστηρικτών του Βενιζέλου το 2007 αλλά και από τους "μόνιμους" επικριτές του Παπανδρέου κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργία του.
Μιλώντας στην εκπομπή της δημοσιογράφου Ευαγγελίας Σωτηρίου η Σούλα Μερεντίτη εκδήλωσε την απογοήτευσή της για τον Βαγγέλη Βενιζέλο, ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ!...
«Εγώ από έναν ηγέτη θέλω να στέκεται ψηλά και να πορεύεται με αξιοπρέπεια» τόνισε η Μερεντίτη γιια να παραδεχθεί ότι «ωστόσο μέχρι τώρα έχει αποτύχει να κρατήσει το κόμμα σε επίπεδα που θα έπρεπε και τα ποσοστά μας μειώνονται συνεχώς».
«Εγώ κατανοώ ότι ο άνθρωπος ενοχλείται ή έχει πικρίες» σχολίασε τις δηλώσεις Βενιζέλου από τις Σέρρες (ότι δεν προέρχεται από τζάκι και εξέφρασε την άποψη ότι «δυστυχώς φαίνεται να μην μπορεί ο Βενιζέλος να ξαναχτίσει το ΠΑΣΟΚ».

Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας πρέπει να το εστιάσουμε στο σχολιασμό της για τις κινήσεις τύπου Λοβέρδου, που γίνονται ευρύτερα στην κεντροαριστερά,  τις οποίες χαρακτήρισε ως «προσπάθειες διεξόδου από το αδιέξοδο».
Για τη θητεία της στη Βουλή είπε πως ήταν για εκείνη «υψίστη τιμή και τα χρήματα είναι καλά. Δεν μπορώ να ακούω από κάποιους βουλευτές σήμερα ότι δεν πληρώνονται καλά!... Έλεος».
Όσο γιατί κατέρρευσε η Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, η οποία προέκυψε από τις εκλογές του 2009;… «Επικράτησε λαϊκισμός» είπε και δεν εφαρμόσαμε τις μεταρρυθμίσεις τις οποίες ψηφίσαμε».
Να αναρωτηθούμε τώρα εμείς, γιατί άραγε; Ποιοί έχουν την ευθύνη για αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.