Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Kαι ο Ραγκούσης κατά Σαμαρά για την μη απομάκρυνση του επικεφαλής του ΣΔΟΕ

Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες με την νέα προσπάθεια σπίλωσης του ονόματος Παπανδρέου, προκάλεσαν την αντίδραση και του Γιάννη Ραγκούση.
Ο πρώην υπουργός σε συνέντευξή του στον Real FM μεταξύ άλλων είπε:
«Λοιπόν υπάρχει μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα και κατά τη γνώμη μου ακόμη μεγαλύτερο από το γεγονός ότι από χτες μέχρι σήμερα που έχει ξεσπάσει αυτό το σκάνδαλο με αυτή την κλασσική περίπτωση του να στηθεί μία υπόθεση από το μηδέν, δηλαδή να έχει τα χαρακτηριστικά μίας σκευωρίας, δεν υπάρχει αντίδραση από τον κο Σαμαρά. Λοιπόν υπάρχει μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα. δεν μπορεί η Ελλάδα να προχωρήσει έτσι. Ο κος Σαμαράς πήρε την πρωθυπουργία και αμέσως φρόντισε να βάλει το φίλο του τον καλαματιανό επικεφαλής του ΣΔΟΕ, να βάλει το φίλο του τον καλαματιανό επικεφαλής στην ΕΥΠ και να βάλει και τον φίλο του τον καλαματιανό επικεφαλής στην Εθνική Τράπεζα. Δεν έχουν ματαξαναγίνει αυτού του είδους οι πρακτικές τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. κανείς πρωθυπουργός δεν έχει λειτουργήσει το κράτος, όχι ως κομματικό φέουδο, αλλά ως προσωπικό φέουδο. Και έχουμε τώρα τέτοια φαινόμενα. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.