Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Πεταλωτής: Ο καλός και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιώργος Πεταλωτής από την σελίδα του στο facebook σχολιάζει τα δυό(;) πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ

"Ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ έχει δώσει προ πολλού εξετάσεις υπευθυνότητας, συγκρότησης πολιτικής προσωπικότητας και σοβαρότητας, σεβασμού στη νοημοσύνη των συνομιλητών του και τα επανειλημμένα δείγματα συμπεριφοράς του αποδεικνύουν ότι έχει αποτύχει οικτρά.
΄Οταν όμως οι "επαναστατικές συνιστώσες" διαλύθηκαν για να ενσωματωθούν σε ένα ενιαίο κόμμα που θα πάρει σε περίπτωση πρωτιάς στις εκλογές και το ¨επαναστατικό" μπόνους των 50 εδρών, αλλά και γιατί δεν αρμόζει σε ένα κόμμα στον προθάλαμο της εξουσίας να έχει εμφανή "εξωκοινοβουλευτικά αριστερίστικα" παρακλάδια με ανάλογους συνειρμούς,κάποιος θα έπρεπε να αναλάβει και το ρόλο του κατευνασμού τους όταν χρειάζεται.
Με τον πιο επίσημο τρόπο λοιπόν ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούσε σήμερα δημοσίως ότι οι αντιασφυξιογόνες μάσκες και τα εκατοντάδες μπουκάλια (βλ μολότωφ) της ΑΣΟΕΕ, αποτελούν μέρος του οικιακού μας εξοπλισμού, που για τους "προοδευτικούς" σαν τον ίδιο είναι και αντικείμενα ανακύκλωσης , άρα κακώς η Αστυνομία παρενέβη και κατέλυσε το άσυλο, όπως άλλωστε και στον σκουπιδότοπο του ΑΠΘ.
Την ίδια ώρα βεβαίως ο Τσίπρας που επέστρεψε από την 12ήμερη περιοδεία στις χώρες πρότυπά του, επισκέπτοταν γεμάτος με χαμόγελα τον κ. Αβραμόπουλο, για να τον ενημερώσει θεσμικά για το ταξίδι του στη Λατινική Αμερική και να τον ευχαριστήσει για τη συνεισφορά του ΥΠΕΞ στην πετυχημένη αυτή περιοδεία.
Και γέμισε το ΥΠΕΞ χαμόγελα και συζητήσεις ουσίας....
Είμαι σίγουρος βέβαια ότι η παρουσία του ΥΠΕΞ στα πραγματικά ζητήματα εξωτερικής πολιτικής έχει καλύτερα αποτελέσματα από το ταξίδι αυτό. Γιατί εκεί οι συνέπειες δεν θα είναι για γέλια όπως στην περίπτωση αυτή, αλλά για κλάμματα.
Ο καλός και ο κακός ΣΥΡΙΖΑ, διαλέγετε και παίρνετε".

Από https://www.facebook.com/giorgos.petalotis/posts/492747570767947

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.