Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Είναι μιά αρχη... έκπτωτος ο Ψωμιάδης...

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που ακούω ότι εκπίπτει αξιώματος κάποιος πολιτικός σε τούτη τη χώρα.

Ναι είναι αλήθεια, ο Νομάρχης της καρδιάς τους χάνει οριστικά το αξίωμα του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο Ζορό, τραγουδιστής Νομάρχης και πολλά άλλα, Παναγιώτης Ψωμιάδης. ο οποίος κατά δήλωσή του δεν  παρανόμησε, δεν έκανε και έγκλημα,  αλλά εκανε "ενα καλό", "βοήθησε έναν οικογενειάρχη", μειώνοντας πρόστιμο σε πρατηριούχο υγρών καυσίμων, έχασε την προσφυγή στον Άρειο Πάγο για την καταδίκη του σε φυλάκιση 12 μηνών με αναστολή, για παράβαση καθήκοντος.

Από την πλευρά του, ο αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας δήλωσε ''παρών'' σε αυτή την ώρα, επισημαίνοντας ότι η υποψηφιότητά του στη περιφέρεια συμβάλει στην προοπτική για την ενότητα. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι είναι δεδομένη η συμπαράστασή του στον Παναγιώτη Ψωμιάδη και ευχήθηκε να δικαιωθεί σύντομα.
Το Σάββατο θα συνεδριάσει η παράταξη προκειμένου να εκλέξει το νέο περιφερειάρχη. Φαίνεται ότι θα είναι ο Τζιτζικώστας, αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο υποψηφιότητας και του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Αν η δικαιοσύνη λειτουργούσε όπως σε αυτή την περίπτωση δεν θα είχαμε διαφθορά στη χώρα, ούτε θα είχαμε φτάσει στο σημείο να κόβονται μισθοί και συντάξεις....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.