Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Πάγκαλος: Ο Τσίπρας είναι σε εγκληματικό βαθμό ανεύθυνος...


Νέα επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και την επίσκεψη του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στο Βερολίνο, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.

«Αυτοί που κάνουν τις επιθέσεις είναι γόνοι καλών οικογενειών, στη μεγάλη τους πλειοψηφία. Έχει επιβεβαιωθεί παντού.
Και στους ''Πυρήνες της Φωτιάς'', από τις συλλήψεις και τις δικογραφίες. Εκεί φαίνεται η προέλευση και η κοινωνική αναφορά των οικογενειών. Αλλά όχι όλων. Ο κ. Τσίπρας είναι παιδί εύπορης οικογένειας. Άρα, δεν είναι λαϊκός. Πώς θα είσαι λαϊκός με χρήματα; Όταν λέμε λαϊκός, εννοούμε παιδί που έχει ανάγκη το μεροκάματο. Παιδί της εργατιάς, της αγροτιάς», είπε ο Πάγκαλος στο ραδιόφωνο Βήμα 99,5.

«Δεν υπερασπίζομαι ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή ο κ. Τσίπρας είναι ενσυνείδητα τρομοκράτες. Θεωρώ ότι κάπου είναι ανεύθυνοι. Είναι σε επικίνδυνο και εγκληματικό βαθμό ανεύθυνοι», συμπλήρωσε ο Πάγκαλος

Σχετικά με τη συνάντηση Τσίπρα - Σόιμπλε ο Πάγκαλος υποστήριξε: «Δηλαδή, με τι μούτρα πήγε στον Σόιμπλε; Εδώ είχε πει επανειλημμένα το κόμμα του και ο ίδιος ότι όσοι συνεργάζονται με τους Ευρωπαίους και προωθούν την πολιτική του μνημονίου είναι Τσολάκογλου, δηλαδή δοσίλογοι της κατοχής. Μα, αν κάποιος είναι Τσολάκογλου στην Ελλάδα, τότε ο Σόιμπλε είναι ο Χίτλερ! Ρεζιλίκια και ξεφτίλα είναι αυτά. Εγώ, αν είχα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές, θα αισθανόμουν την ντροπή να με κατακλύζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.