Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Απόλυτη ανικανότητα ή αδίστακτη μεθόδευση

 
 
Νέα δημόσια καταγγελία από τους απόδημους.  4 μέρες μετά τις εκλογές που διεξήχθηκαν στις οργανώσεις τους και δεν έχει πιστοποιηθεί κανένας αντιπρόσωπος. Αποτέλεσμα της αδράνειας της ΕΚΑΠ οι σύνεδροι να μην βγάζουν εισιτήρια και οι τιμές καθημερινά να αυξάνονται και να είναι απαγορευτικές. Ιδιαίτερα για τις υπερατλαντικές χώρες οι τιμές είναι απρόσιτες.
 
Η ΕΚΑΠ άλλαξε 3 φορές με κατευθυντήρια οδηγία τον τρόπο εκλογής καταγγέλουν οι απόδημοι και έτσι δεν γνωρίζει κανείς αν είναι σύνεδρος ή όχι. Ούτε καν τα αριστίδην μέλη.
Γι αυτό και δεν προβαίνουν σε έκδοση εισιτηρίου.

 
Από την άλλη η στοχευμένη , όπως με επιχειρήματα αποδεικνύουν οι οργανώσεις στο εξωτερικό, μείωση συνέδρων από την Γερμανία (που έχει την πλειοψηφία των οργανώσεων) έρχεται να συμπληρωθεί τώρα με τον τεχνικό αποκλεισμό και των οργανώσεων των υπερατλαντικών χωρών, με αποτέλεσμα η παρουσία του απόδημου στο 9ο - συντακτικό κατ τα άλλα συνέδριο - να είναι ελάχιστη.
 
Στη δημόσια καταγγελία τους,  οι απόδημοι καταλήγουν : " Γιατί σύντροφοι της ΕΚΑΠ, είναι τόσο δύσκολο να πιστοποιηθούν 50 σύνεδροι ; Δεν σας αρκούν τα αριθμητικά παιχνίδια για να μειωθεί σημαντικά ο αριθμός σε συγκεκριμένες περιοχές και πόλεις ;
Μήπως θα ήταν πιο τίμιο και απλό να πείτε ότι θέλετε  να επιλέξετε εσείς ως ηγεσία τους συνέδρους του απόδημου, ώστε να τελειώνουμε και να μην ταλαιπωρούμε τους φίλους και τα μέλη να έρχονται σε εκλογές;"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.