Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ένταση στην περιοδεία Λοβερδου στην Κρήτη..

Η περιοδεία του πρώην υπουργού Υγείας στο Σπήλι Ρεθύμνου έγινε σε τεταμένο κλίμα , καθώς κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του!
Οι πληροφορίες από την επίσκεψη του Λοβέρδου στο δήμο Αγίου Βασιλείου μεταφέρουν ότι συνάντησε κλίμα ψυχρότητας και αντιδράσεις οργής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν καμια 15 αρια ήπιοι και δεκτικοί σε συζήτηση κάτοικοι, όπου μαζί με το δήμαρχο, μετέφεραν τα προβλήματα της περιοχής στο άλλοτε πρωτοκλασσάτο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όμως, παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από το Creteplus.gr, ένας υποστηρικτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προειδοποίησε τον ιδιοκτήτη της κεντρικής καφετέριας του χωριού, να μην δεχθεί στο μαγαζί του, τον  Λοβέρδο, διαφορετικά  θα δημιουργούνταν «θερμό» επεισόδιο. Ο καταστηματάρχης, αντιλαμβανόμενος τη  σοβαρότητα της κατάστασης, εισάκουσε την προτροπή του συγχωριανού του και ...κατέβασε τα ρολά!

Για την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην περιοχή ενημερώνονταν καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής οι συνεργάτες του Λοβέρδου. Γι’ αυτό άλλωστε το λόγο, θέλοντας να ηρεμήσουν λίγο τα οξυμένα πνεύματα, προσπάθησαν να καθυστερήσουν όσο το δυνατό την άφιξή τους.
Ο πρώην υπουργός Υγείας τελικά έφθασε στο Σπήλι, το απόγευμα της Παρασκευής, λίγο μετά τις 19:00.  Δεν σημειώθηκαν επεισόδια αλλά οι φωνές των "αγανακτισμένων" ανάγκασαν τους συγκεντρωμένους και το δήμαρχο, Γιάννη Πιπεράκη, να κλείσουν τα παράθυρα του δημαρχείου για να ξεκινήσει η συζήτηση…

Ανεξάρτητα από την όποια διαφωνία μας με την πολιτική που ακολουθεί ο Λοβερδος πιστεύουμε ότι ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει αυτά τα φαινόμενα. Η Δημοκρατία απαιτεί την ελευθερία των συναθροίσεων και του λόγου. Τον πολιτικό τον κρίνει ο λαός στην καλπη, όλα τα άλλα είναι εκδηλώσεις που θέτουν σε κίνδυνο τους θεσμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.