Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Οι “διαρροές” αποπροσανατολισμού συνεχίζοντ​αι…

Πριν λίγες μέρες ο κ. Σαλαγιάννης έκανε τη διαρροή στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για το πόσο κόστισε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2008.
Σήμερα βλέπουμε νέα σχετική διαρροή στη νέα ειδησεογραφική ιστοσελίδα thepaper.gr (καλή επιτυχία, αλλά μάλλον κακή αρχή παιδιά…). Δημοσιεύεται ένα “έγγραφο”, φύλλο excel είναι, σύμφωνα με το οποίο το κόστος του συνεδρίου του 2008 ήταν 3,2 εκατομμύρια από τα οποία, σύμφωνα με το excel, τα 2,4 ήταν έξοδα μετακίνησης και διαμονής των συνέδρων.

“Άνθρακες ο θησαυρός” δηλαδή. Γιατί τότε έγινε πραγματικό Συνέδριο.
Και με αυτό εννοούμε ότι υπήρχαν τότε 6.000 πιστοποιημένοι σύνεδροι. Πόσοι είναι οι πιστοποιημένοι σύνεδροι τώρα; Γιατί εκεί ακριβώς είναι και η διαφορά. Στον αριθμό των συνέδρων και φυσικά, τις μετακινήσεις τους, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.
 
Παρόλα αυτά, η διαρροή γίνεται για να γραφτεί το πόσο “απίστευτες” σπατάλες έγιναν τότε και να δικαιολογηθεί το γεγονός ότι επί νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ οι εργαζόμενοι του έμειναν ένα χρόνο απλήρωτοι.
 
Κάποιοι στην Ιπποκράτους δεν βάζουν μυαλό.
 
Κάποιοι θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
 
Τους υπενθυμίζουμε αυτό που είχαμε γράψει πριν μια εβδομάδα αναφορικά με το θέμα αυτό.
Επίσης, σημειώνουμε ότι καμμια σημασία δεν έχουν οι "προυπολογισμοί"....ας περιμένουμε να δούμε και τον απολογισμό του συνεδρίου.
 
Και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.
http://pame-mprosta.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6264.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.