Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Καρχιμάκης εναντίον Προβόπουλου

Νέα παρέμβαση - "φωτιά" του Μιχάλη Καρχιμάκη, μετά την ολιγοήμερη ανάπαυλα λόγω του συνεδρίου,  με νέα  ανάρτηση του σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης απαιτεί από τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, να απολογηθεί για τον μη έλεγχο των θυγατρικών των Τραπεζών από την Black Rock.

Ολόκληρη η δήλωση του Μιχάλη Καρχιμάκη έχει ως εξής:

"ΚΥΡΙΕ ΚΕΝΤΡΙΚΕ ΤΡΑΠΕΖΊΤΗ ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΈΚΘΕΣΗ ΕΛΈΓΧΟΥ ΤΩΝ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΊΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ;ΤΙ ΑΠΑΝΤΆΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΈΝΗ ΠΑΡΆΛΕΙΨΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΘΟΎΝ ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΈΣ κ.λ.π ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΏΝ ;
ΤΙ ΘΈΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΎΓΕΤΕ ;

Κύριε προβοπουλε κεντρικε τραπεζίτη γιατί δεν δημοσιοποιειτε την έκθεση της μπλακ ροκ της εταιρείας που έκανε τον έλεγχο υγείας των χαρτοφυλακίων των τραπεζών προκειμένου να προχωρήσει η ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών ;
Δηλαδή η κάλυψη του κενού ανάμεσα στις καταθέσεις και τις χορηγήσεις με την δέσμευση τα χρήματα που λαμβάνουν οι τραπεΖες να διοχετευθουν στην αγορά .
Γιατί δεν κάνατε έλεγχο στις θυγατρικές κ.λ.π των τραπεζών;
Τι θέλατε να συγκαλυψετε;
Που έχουν διοχετευθεί τα δις ευρω απο την τελευταία ανακεφαλαιοποιηση;
Είστε σε θέση να απολογηθειτε δημόσια που πήγαν τα λεφτά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.