Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ο Κώστας Σκανδαλίδης κάνει άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ

O Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξή του στη Real News aντιστρέφει την απειλή των πρόωρων εκλογών «Μόνο το ΠΑΣΟΚ μπορεί να τις προκαλέσει, αν δεν είναι υπάκουο», υποστηρίζει.

«Μια κυβερνητική κρίση δε σημαίνει εκλογές. Η υπάρχουσα Βουλή μπορεί να αναδείξει άλλη κυβέρνηση», επιμένει .

Ο Κώστας Σκανδαλίδης κάνει άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ και «στο μέλλον μιας κυβερνώσας Αριστεράς», υπό την αίρεση ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα εγκαταλείψει τη ροπή στον «αριστερό λαϊκισμό».
(Και προς τον δεξιο; δεν μας ενοχλεί ο δεξιός λαϊκισμός; αναρωτιώμαστε...)



«Δεν μπορεί συνεχώς να βρισκόμαστε κάτω από τον εκβιασμό των εκλογών, τις οποίες μόνο το ΠΑΣΟΚ -κατά έναν παράδοξο τρόπο- μπορεί να προκαλέσει. Είμαστε δύναμη εθνικής ευθύνης, που σημαίνει ότι όσο χρέος έχουμε να στηρίζουμε μια στρατηγική, άλλο τόσο και περισσότερο έχουμε, αν η χώρα βουλιάζει, να ορθώσουμε το ανάστημά μας», τονίζει ο Σκανδαλίδης και παράλληλα ασκει κριτική  «Δεν έπρεπε να έχουν αναπτυχθεί οι μηχανισμοί σύλληψης της φοροδιαφυγής; Δεν έπρεπε να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση, ώστε να μη συζητούμε τώρα για απολύσεις χωρίς σχέδιο; Δεν έπρεπε να έχουν προωθηθεί κάποιες επενδύσεις και αποκρατικοποιήσεις; Πλήρης αποτυχία. Περιμένουμε την ανάκαμψη ως το "μάννα εξ ουρανού". Δεν πρόκειται να έρθει», καταλήγει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.