Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Τσάμπα μάγκας και με το χαράτσι… ο Αλέξης

Θυμάστε προφανώς τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα για το χαράτσι. Μία είχε ακίνητο στην ιδιοκτησία του αλλά δεν πλήρωνε το χαράτσι, μία δεν είχε καν ακίνητο και επομένως δεν είχε και χαράτσι να πληρώσει… Το δεύτερο «πούλησε» καλύτερα!!! Είναι ένας από εμάς, φτωχός, πλην τίμιος.
Η αλήθεια αποκαταστάθηκε σήμερα με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», σημείωσε ότι «για συμβολικούς και πολιτικούς λόγους όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν πληρώσει το χαράτσι».
Ο κ. Στρατούλης ανέφερε περιστατικό στο οποίο η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε πολίτες που δεν έχουν πληρώσει το χαράτσι. Τότε, ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος τον ρώτησε εάν έχει κοπεί το ρεύμα στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος έχει τονίσει πως δεν πλήρωσε το χαράτσι.
«Όχι δεν το πλήρωσε και δεν του έκοψαν. Προφανώς του το πήγαν στην εφορία. Όπως και σε μένα και σε πολλά άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτές που δεν πληρώσαμε το χαράτσι»απάντησε ο κ. Στρατούλης.
Ενώ προσέθεσε πως η κίνηση αυτή έγινε «για λόγους συμβολικούς και πολιτικούς» και πως τελικά πληρώθηκε μέσω εφορίας.
Μπερδευτήκατε; Να σας βοηθήσουμε… Ο Αλέξης, έχει ακίνητο, δεν πλήρωσε το χαράτσι μέσω ΔΕΗ, αλλά το πλήρωσε στην Εφορία…
Μην έχετε καμία αμφιβολία, «για λόγους συμβολικούς και πολιτικούς», γίνονται και οι εκ του ασφαλούς ψευτοτσαμπουκάδες με την Τρόικα… Αυτοί κυβερνούν; Ο Σαμαράς και η τρικομματική κυβερνά, οπότε ότι λέμε, είναι άσφαιρα πυρά…
Υ.Γ. Κύριε Σκουρλέτη, δεν το λέμε εμείς, ο κύριος Στρατούλης το λέει. Αυτό, για να μην πείτε ότι εμείς διαστρεβλώνουμε την αλήθεια!!!
rightnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.