Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η πολιτική δολοφονία Λοβέρδου από την Έλλη Στάη...


Δεν θα πούμε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος μας έλειψε, υπερθεματιζουμε το καίριο σχόλιο από το Επίκαιρο και να προσθέσουμε ότι μάλλον ο Ανδρέας θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η Ελλη δεν σκοτώνει μόνο με τα μάτια....

"Στη χθεσινή της εκπομπή #netweek, η Έλλη Στάη είχε καλεσμένο και τον Άντρεα Λοβέρδο, ο οποίος είναι εξαφανισμένος από το πολιτικό προσκήνιο. Έφτασαν, λοιπόν, μέχρι τα αυτιά της Έλλης τα παράπονα του Λοβέρδου για την απαξίωση του μιντιακού συστήματος στο πρόσωπό του, εξού και το κάλεσμα.
 

Η αλήθεια είναι πως από τότε που ο άνθρωπος-σύστημα δημιούργησε το ΡΙΚΣΣΥ, έπαψε να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Τούτο, βέβαια, δε συνέβη διότι υπάρχει κάποιο σχέδιο αποκλεισμού από όλα τα ελληνικά κανάλια [ναι, σίγουρα από κάποιο, όχι απ´όλα]. Η πραγματικότητα είναι άλλη...

Η κοινωνία δεν έχει επιδείξει το ενδιαφέρον που εκείνος προσδοκούσε, στη νέα του πολιτική προσπάθεια και σίγουρα δε βλέπει σε αυτόν τον σωτήρα του έθνους παρά έναν ακόμη πολιτικό της μεταπολίτευσης, με συγκεκριμένες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας.
 
Η Έλλη Στάη, η οποία θα μπορούσε να ονομάζεται και η προστάτιδα των αποκλεισμένων, είπε να βοηθήσει τον Λοβέρδο και του έδωσε το πολυπόθητο τηλεοπτικό βήμα. Δυστυχώς για τον ίδιο, την εξυπηρέτηση [διότι περί εξυπηρέτησης πρόκειται] συνόδεψε ένα τηλεοπτικό καρφί από τα λίγα, ένα σφάξιμο με το μπαμπάκι που μόνο η Στάη γνωρίζει καλά να κάνει, συμπυκνώνοντάς το, σε μία μόνο φράση.
 
Έτσι, λοιπόν, η Στάη, ξεκίνησε την εκπομπή με την παρουσίαση των καλεσμένων και φτάνοντας στον Λοβέρδο είπε χαρακτηριστικά -και μισογελώντας- για την ιδιότητά του: «Πώς να σας αναφέρουμε κύριε Λοβέρδο; Ως ηγέτη του ΡΙΚΣΣΥ»; 
 
Το χαμόγελο του ηγέτη του 0,05% ήταν τόσο πικρό που ακόμη και το πικραμύγδαλο φάνταζε ζαχαρότευτλο μπροστά του.
 
Η πολιτική δολοφονία Λοβέρδου από την Έλλη Στάη ήταν ακαριαία. Η συνέχεια της εκπομπής για τον μεταρρυθμιστή των καναλιών ήταν διαδικαστική.
 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΗΣΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Ο ΠΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΞΩ ΚΚ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΙ ΣΤΑΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.