Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Αθώα πάσας ευθύνης η...διαπλοκή...

Ο Πρετεντέρης αθωώνει την ...διαπλοκή...
 Ο ΓΑΠ και οι...ξένοι φταίνε για όλα...

Ολόκληρη η διαπλοκή, από μεγαλοδημοσιογράφους-τρωκτικά, τσοντοκαναλάρχες, κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες, αποτυχημένους στη συνείδηση του λαού πολιτικούς ως και τραπεζίτες που ρήμαξαν τους έλληνες πολίτες, μαζεύτηκαν, σήμερα, στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Πρετεντέρη, για την περίοδο 2009-1012, όπου-ούτε λίγο, ούτε πολύ-, ρίχνει όλες τις ευθύνες στην κυβέρνηση του ΓΑΠ...!!
 Οι πολυποίκιλοι καταστροφείς του ελληνικού λαού μαζεύτηκαν ως ...τιμητές των πάντων, υπό την σκέπη του...Πρετεντέρη...
 Από :
 -Τον Μητσοτάκη και την κορούλα του, την Ντορούλα...
 -Τον Ψυχάρη και τον υιό του και τον Μπόμπολα, τα αρπαχτικά των μίντια και των δημόσιων έργων...
 -Υπουργούς του Κωστάκη Καραμανλή, όπως τον περιβόητο Παπαθανασίου, που χρέωσε τη χώρα με 60 δις ευρώ μόνο για διορισμούς το 2009...
 -Τους τραπεζίτες, όπως τον Σάλλα, που τους πληρώνει ο ελληνικός λαός για να διατηρούν κότερα, σαλέ στην Ελβετία και πύργους στην Αγγλία...
 -Σωρεία κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών, που έχουν ξεζουμίσει τον κρατικό κορβανά...
 Μπροστά σε όλους αυτύς, στην μαφία και διαπλοκή της ελληνικής κοινωνίας, στους άρπαγες του πλούτου του ελληνικού λαού, ο Πρετεντέρης...αποκάλυψε με το βιβλίο του πως υπήρχε και άλλος δρόμος το 2009..
 Οσο για τις ευθύνες ο ΓΑΠ και οι κακοί...γερμανοί...
 Αθώα πάσας ευθύνης η...διαπλοκή...

Xαρης Κοδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.