Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η γάτα του Βενιζέλου έπαθε αλτσχάϊμερ

Παρασκευή, 29 Μαρτίου / Γιάννενα – Ομιλητής: Μανιάτης Γιάννης, στις 6.30 μ.μ., αίθουσα ΤΕΔΚ /Ηράκλειο – Ομιλητής: Σκανδαλίδης Κώστας, στις 7.00 μ.μ., Πολυχώρος Δήμου Ηρακλείου/ Φλώρινα – Ομιλητής: Φραγγίδης Γιώργος, στις 7.30 μ.μ., Ξενοδοχείο "Φαίδων"/ Μεσσηνία – Ομιλητής: Κουτσούκος Γιάννης, στις 7.00 μ.μ., γραφεία Ν.Ε. / Σάββατο. 30 Μαρτίου . Η συνέχεια στο pasok.gr
 
Epikairo: «Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι και δεν θα γίνει ουρά κανενός, γιατί είναι η γάτα που είναι εφτάψυχη, που πιάνει ποντίκια και που θα καθοδηγήσει τις εξελίξεις» είχε τονίσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Μόνο που η γάτα έπαθε αλτσχάϊμερ και ολοκλήρωσε ένα ολόκληρο συνέδριο χωρίς να συζητήσει-τοποθετηθεί-αποφασίσει την πολιτική κατεύθυνση που πρόκειται να ακολουθήσει...
Τον ξεχασιάρη Βενιζέλο έρχονται να καλύψουν πολιτικές συναθροίσεις στις οποίες θα επαναπροσδιορίσουν τον πολιτικό προγραμματισμό, θα ανταλλάξουν απόψεις και η αμφίδρομη σχέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με το λαό (εδώ, στάση, διότι γελά ο κάθε πικραμένος προοδευτικός) θα οδηγήσει τον Βενιζέλο σε χρήσιμα πολιτικά συμπεράσματα και αποφάσεις που θα έχουν τη συναίνεση του λαού. 
 
Για να σοβαρευτούμε, τώρα, ο οργανωτικός προγραμματισμός είναι αυτός που ενδιαφέρει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή; Τα κουκιά. Αφού το ΠΑΣΟΚ, σήμερα, στερείται ιδεολογικού περιεχομένου και συμπράττει ακόμη και με τη φασίζουσα δεξιά, το μόνο που του απομένει είναι να επενδύσει στον οργανωτικό τομέα, δημιουργώντας λίστες, καταγράφοντας ονόματα, προωθώντας απόψεις του ίδιου του προέδρου και εξηγώντας πως δεν είναι ώρα για οράματα αλλά για μία συνετή διαχείριση που θα αποκλείσει τη χρεοκοπία.
 
Μόνο που τα εκβιαστικά διλήμματα, τα οποία απευθύνονται στο δημοκρατικό κόσμο της κεντροαριστεράς, στερούνται ιδεολογικού περιεχομένου, και θα παραμείνουν διλήμματα.
 
Είναι η άβολη στιγμή που η γάτα νιαουρίζει από χούι και μόνο
 
 
Πηγη Επικαιρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.