Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Γιώργος Πεταλωτής «Πλήρης διαφάνεια και ενημέρωση για τους χειρισμούς για την «Έκθεση Θράκη 2013»


«Ενημέρωση μετ’ εμποδίων που δημιουργούν και σύγχυση για τις δυσχέρειες πραγματοποίησης» της έκθεσης Θράκη 2013 καταγγέλλει με σχετική ανακοίνωση ο πρώην υφυπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Γιώργος Πεταλωτής με σχετική ανακοίνωση με την οποία ζητά πλήρη διαφάνεια και ενημέρωση για τους χειρισμούς. Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

Οι πολίτες της Θράκης αντί να επισκεπτόμαστε τις μέρες αυτές την ΈΚΘΕΣΗ ΘΡΑΚΗ 2013, ενημερωνόμαστε από τον τύπο, μετ’ εμποδίων που δημιουργούν και σύγχυση, για τις δυσχέρειες πραγματοποίησής της. 

Πάντοτε πίστευα στη διαπιστωμένη αξία της ΄Έκθεσης αυτής ως ετήσιου αναπτυξιακού πόλου της ευρύτερης περιοχής μας.

Ως Βουλευτής ή μέλος της Κυβέρνησης, σε συνεργασία με τους αρμόδιους και τους ενδιαφερόμενους φορείς, συνέβαλα με τους διαθέσιμους τρόπους μου στη στήριξη και την ενδυνάμωσή της, στην αλλαγή του προσανατολισμού της και την αποκλειστική προβολή της ιδιωτικής οικονομίας με την απαλλαγή της από άγονες κρατικές χρηματοδοτήσεις.

Όταν αυτός ο αναπτυξιακός θεσμός, που δεν αφορά μόνον την περιφέρειά μας αλλά και την ευρύτερη περιοχή, αντί να εμπλουτιστεί για να ανταποκριθεί στις δύσκολες εποχές μας απαξιώνεται ακόμη και με τον τρόπο αντιμετώπισης των όποιων προβλημάτων του, τότε πιστεύω ότι απαιτείται η συμμετοχή όλων στη στήριξή του. Του διαρκώς ενεργού φορέα διοίκησης της Έκθεσης, της Αυτοδιοίκησης, της Κυβέρνησης, των Βουλευτών, των Επιμελητηρίων, αλλά κυρίως της τοπικής κοινωνίας με τους φορείς της.

Να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να την απαξιώσει με οποιαδήποτε πρόφαση ή δικαιολογία, ειδικά σήμερα, να υπάρξει πλήρης διαφάνεια και ενημέρωση για όλους τους χειρισμούς.
Γιατί το σημαντικότατο αυτό γεγονός δεν αποτελεί ένα εορταστικό τριήμερο, αλλά το μοναδικό κομβικό σημείο προβολής της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας.
Πηγη paratiritis-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.