Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Άννα, εσύ χρωστάς στο ΠΑΣΟΚ

Άννα, εσύ χρωστάς στο ΠΑΣΟΚ και στους εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους του
Πολύ δύσκολα οι πολίτες που το επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν με νηφαλιότητα τις πολιτικές εξελίξεις.
Πέρσι, τον Φεβρουάριο του 2013, στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου, η Άννα είχε προτείνει ακόμη και το ίδιο το όργανο δηλ το Εθνικό Συμβούλιο να εκλέξει νέο Πρόεδρο (αντικαταστατικά).

Ήταν κοινό μυστικό τότε ότι οι πρωτοκλασάτοι είχαν επιλέξει ο επόμενος Πρόεδρος να ήταν ο Βενιζέλος. Η Άννα βιαζόταν να αλλάξει ο Παπανδρέου γιατί πίστευε, όπως σχεδόν όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη, ότι η κοινωνία θα έδειχνε μόνο Παπανδρέου και όλοι οι άλλοι θα την έβγαζαν ,,καθαρή,,.

Η Άννα μας είπε χθες ότι εδώ και ένα χρόνο δεν συμμετέχει στο ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή από πότε που αποφασίστηκε ότι στην Κυβέρνηση δεν θα συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ με στελέχη του.
Ακόμη και σήμερα, μετά από σχεδόν 4 χρόνια, κάποια στελέχη επιμένουν να αποδεικνύουν καθημερινά ότι τίποτε δεν τους απασχολεί πέρα από τον εαυτούλη τους.
Ότι δεν τους απασχολεί η κοινωνία, η παράταξη που τους ανέδειξε τα εκατομμύρια των ψηφοφόρων που κάποτε τους εμπιστεύτηκαν.
Αξέχαστη θα μείνει η θρασύτητα με την οποία η Διαμαντοπούλου φώναζε από τα πίσω έδρανα στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ στον Παπανδρέου και του ζητούσε να ανακοινώσει ότι θα φύγει.
Ζητούσε να φύγει η Κυβέρνηση Παπανδρέου.
Τι έγινε από πέρσι μέχρι σήμερα και ανάγκασε την Άννα να μη συμμετέχει στο ΠΑΣΟΚ ;
Ο Παπανδρέου έφυγε, ήρθε ο αρεστός του συστήματος και της ιδίας, ο Παπαδήμος, μετά, αυτός που στελέχη του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος, Αννα ) θέλαν για Πρωθυπουργό, δηλ ο Αντώνης Σαμαράς.
Δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε όμως ότι η Αννα, ο Ανδρέας και οι άλλοι ήθελαν απλά μια θέση σε μια κυβέρνηση. Όποια και να ήτανε αυτή.
Άννα, Λοβέρδος, Χρυσοχοίδης - για να αναφερθούμε στους ,,μεγάλους,, - εσείς χρωστάτε στο ΠΑΣΟΚ και όχι το ΠΑΣΟΚ σε εσάς.
Και η καλύτερη προσφορά σας είναι η απόσυρση από την πολιτική και όχι η δημιουργία άλλου κόμματος.

protovoulia.papandreou

1 σχόλιο:

  1. Μα ΟΛΟΙ τότε (εκτός από ελάχιστεσ εξαιρέσεις οι οποίοι ΣΙΩΠΗΣΑΝ και δεν υποστήριξαν τον ΓΑΠ) πίστευαν οτι αρκεί η καθαίρεση του ΓΑΠ και θα κληρονομούσαν το ΟΛΟΝ πασοκ, τα εκατομμύρια των πολιτών που εμπιστεύτηκαν τον ΓΑΠ και φυσικά ΠΟΤΕ δεν πίστεψαν οτι θα ερχόταν αυτή η συντριβή με τις διπλές εκλογές..

    Με πρωτεργάτη την Βάσω και κρυφή την βενιζελική ομάδα καθαίρεσαν εκλεγμένο πρωθυπουργό με μεγάλη πλειοψηφία. Εάν το πασοκ συνέχιζε τότε με ενότητα, σήμερα η χώρα θα είχε κάνει σταθερό βήμα για την ανάκαμψη.
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΟΙΩΜΕΝΟΙ σήμερα οι συνομότες.
    Το Βενιζελικό πασοκ θα παραμείνει εκεί γύρω στο 5% ... μπορεί και παρακάτω αν συνεχίσουν να προσπαθούν να αποτινάξουν σαν λάθος την διετια του ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.