Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Απεύχεται τη ρήξη δεν την αποκλείει ομως κιόλας

 
«Απεύχομαι μία ενδεχόμενη ρήξη του ΠΑΣΟΚ. Κάτι τέτοιο θα ήταν τραγικό». Η ρήση ανήκει στον πρώην πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, που απεύχεται μεν, αποφεύγει όμως να …αποκλείσει μία τέτοια ρήξη στο κόμμα που υπηρέτησε επί δεκαετίες.

Παραδεχόμενος ότι ουδέποτε είχε πολύ στενές σχέσεις, αλλά ούτε και σχέσεις αντιπαλότητας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «ΠΑΣΟΚ ήμουνα, ΠΑΣΟΚ είμαι».

Προσθέτει πάντως με νόημα πως «μαγκιά» για κάθε πολιτικό είναι «να ανοίγει μέτωπο με τα πραγματικά προβλήματα», καλώντας παράλληλα «κάποιους» να ζητήσουν συγγνώμη.

Ο ίδιος, υπερασπίζεται δε και την μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου, όσον αφορά στην απόφασή της να κινηθεί δικαστικά κατά στελεχών του ΣΔΟΕ και εκδοτικών ομίλων για τις αναφορές που την ενέπλεκαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. «Πολλαπλασιάστηκε ότι η κ.Παπανδρέου είχε 500 εκατομμύρια στη λίστα Λαγκάρντ. Έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί την τιμή της», είπε.
Matrix 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.