Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Δεν παίζεται ο Τσίπρας!!!! Τι Κάμπελ...Τι Κλάιν...Ναόμι νάναι...


Άλλο η μαύρη γαζέλα Ναόμι κι άλλο η συγγραφέας Ναόμι... Άλλο Κούδας κι άλλο Βούδας...Όταν βγαίνεις σε μπροστά σε κόσμο και σε καταγραφουν οι κάμερες πρόεδρε Αλέξη, τουλάχιστον προσέχεις τα ονόματα....ιδίως ανθρώπων που έχεις συναντήσει...
Τι συνέβη; Ο Τσίπρας μπέρδεψε τις.... Ναόμι και αυτό του γύρισε σε επικοινωνιακό φιάσκο μαζί με την προηγηθείσα περί γκούλαγκ αναφορά του Ζίζεκ!
Ποιά είναι η Ναόμι Κλάιν; Μια διεθνούς φήμης συγγραφέας και ακτιβίστρια του κινήματος της αντι-παγκοσμιοποίησης με ένα από τα μπεστ σέλλερ της εποχής μας: "Το δόγμα του σοκ", που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αθήνα. Ήδη την έχει υποδεχθεί στα γραφεία της Κουμουνδούρου ο Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου για να της παραχωρήσει συνέντευξη στο πλαίσιο ντοκιμαντέρ που γυρίζει. Η Ναόμι Κάμπελ δεν χρειάζεται συστάσεις....

Ετσι στο Ζάγκρεμπ στην συζήτηση που είχαν ο Ζιζεκ με τον Τσίπρα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στο βιβλίο "Δόγμα του σοκ".

"Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ"!, είπε με έμφαση.

Ο Ζίζεκ μάλιστα συμφώνησε απόλυτα μαζί του!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.