Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σε βάρος της Δημοκρατίας.....


 
ΝΑ ΚΑΕΙ, ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ...,

Φώναζαν κάποιες χιλιάδες αγανακτισμένοι πριν δύο χρόνια με μπροστάρηδες κομματικούς και "αριστερούς" ινστρούχτορες.


Έριχναν και τα λέϊζερ στο κτήριο της Βουλής ως δείγμα αγωνιστικής προετοιμασίας. 
Σε ακόμα μεγαλύτερη ένδειξη αγωνιστικής ετοιμότητας και επαναστατικής πράξης ακολούθησαν βιαιοπραγίες κατα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, γιαουρτώματα και αντισυγκεντρώσεις.


Σήμερα διαγκωνίζονται μέσα στην ολομέλεια της Βουλής για το ποιός φώναξε πιο δυνατά το "Χάιλ Χίτλερ", ποιός το είπε πρώτος ή το ποιός το εννοούσε και ποιός το είπε ειρωνικά...
Σήμερα απορούν τάχα μου για τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής και τη συμπεριφορά της.
Θέλουν με νόμο να βγάλουν παράνομες πράξεις και λέξεις που οι ίδιοι νομιμοποίησαν στην πράξη με τη δική τους συμπεριφορά. Και νομίζουν ότι θα πείσουν τον Έλληνα πολίτη ότι υπάρχει καλός και αριστερός ξυλοδαρμός, γιαούρτωμα και βρισιά που είναι νόμιμος και χρυσαυγίτικος ξυλοδαρμός, γιαούρτωμα και βρισιά που είναι παράνομος.


Και βεβαίως το αποτέλεσμα είναι ορατό. Το μόνο που θα καταφέρουν με τις νομοθετημένες απαγορεύσεις είναι να εκτινάξουν κι άλλο προς τα πάνω τα αποτελέσματα του φασισιτκού κόμματος.
Γιατί δεν θέλουν να καταλάβουν ότι το πρόβλημα είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΟ. 
Γιατί ξέρουν ότι για να το αντιμετωπίσουν πολιτικά πρέπει να κάνουν πρώτα την αυτοκριτική τους για τη νομιμοποίση των μεθόδων βίας...
Κι αυτό το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι.
Σε βάρος της Δημοκρατίας, βεβαίως
 
Αλέκος Στάμου
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.