Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Προς κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλο ... Το τέλος έφτασε !!



Ανάλυση της λέξης Υπονόμευση. 
Υπονόμευση είναι να λες αλλά στα όργανα και στα στελέχη και αλλά στα τηλεοπτικά παράθυρα και στις κλειστές, μυστικές συναντήσεις. Υπονόμευση είναι να αφήνεις τους άλλους να δίνουν τη μάχη για τη νίκη και ο ίδιος να επενδύεις στην ήττα. Υπονόμευση είναι να μην εκφράζεις τη γνώμη σου για κάτι που θεωρείς λάθος, επειδή πιστεύεις ότι το λάθος αυτό μπορεί να σε συμφέρει ...


 


Η σχέση της λέξης ΥΠΟΝΌΜΕΥΣΗ με τους δύο "αρχηγούς"
Ο ένας αφιέρωσε 7 χρόνια για να υπονομεύει τον δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ παρέα με την συμμορία του, με απώτερο σκοπό να γίνει αυτός πρόεδρος χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες στη χώρα και το κόμμα. Ως υπουργός οικονομίας ταυτίστηκε με τα πιο σκληρά και άδικα κοινωνικά μέτρα χωρίς να καταφέρει να βάλει χέρι στους μεγάλους της παρανομίας. Τελικά κατάφερε να ορίσει τον εαυτό του προσωρινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά όπως φαίνεται η ιστορία τον προσπερνά και σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την πολιτική ζωή του τόπου.

Ο άλλος όντας αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος του κόμματος που φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση της χώρας αντί να βάλει πλάτη και να στηρίξει τις προσπάθειες του εκλεγμένου με ευρεία πλειοψηφία πρωθυπουργού της χώρας, αυτός προτίμησε να συνταχθεί με τα άκρα και τις φωνές άκρατου λαϊκισμού με σκοπό να ρίξει την κυβέρνηση που εκείνη την ώρα έδινε τον μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία της χώρας. Με αποκλειστικά δική του ευθύνη έσυρε τη χώρα σε μια διπλή εκλογική αναμέτρηση ώστε να γίνει προσωρινός πρωθυπουργός και να ακολουθήσει την ίδια πολιτική που μερικούς μήνες πριν αποκαλούσε ταφόπλακα για την Ελλάδα.

Τώρα που όλος ο κόσμος αναγνωρίζει τις προσπάθειες του Ελληνικού λαού, τώρα που η χώρα ανακτά την χαμένη της αξιοπιστία στο εξωτερικό, τώρα που είναι η ώρα να απαιτήσουμε αλλαγή πολιτικής, τώρα που πρέπει να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα και να μπούμε στο τελικό στάδιο για την έξοδο από την κρίση τον μόνο θετικό που μπορούν να κάνουν οι δύο αποστάτες είναι να αποχωρήσουν από την πολιτική ζωή του τόπου ζητώντας πρώτα συγνώμη για τα ψέμματα που είπαν και το κακό που προκάλεσαν με τις πράξεις τους.

Υ.Γ. Να μην ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους και τον πρόεδρο του 15μελούς, τον μικρό Αλέξη όπως και τον γέροντα Κουβέλη....

Πηγη  http://prwtagwnistis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.