Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Πάγκαλος: «Στη φυλακή ο Τσίπρας»

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε σήμερα ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή αναφορά που έκανε ο φιλόσοφος Σλαβόι Ζίζεκ στα γκουλάγκ, σε συζήτηση παρόντος και του αρχηγού του Συνασπισμού.

«Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού όπου εκτελέστηκαν χιλιάδες από τη σταλινική τρομοκρατία ή πέθαναν από την πείνα και το κρύο. Αυτά δεν λέγονται ούτε για αστείο» δήλωσε ο Πάγκαλος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα».


«Και αν το είπε γι’ αστείο ακόμα αυτός που το είπε, πρόκειται περί κτήνους και ηλιθίου. Και αυτοί που τον κάλεσαν είναι επίσης κτήνη και ηλίθιοι και πρέπει να αποδοκιμαστούν από το λαό και να υπάρχει ένας νόμος που να βάζει στη φυλακή τον κ. Τσίπρα. Τον κάλεσε και τον χειροκρότησε. Δεν είναι χιούμορ», συνέχισε ο πρώην αντιπρόεδρος για να διερωτηθεί αμέσως μετά:



«Ο Μιχαλολιάκος όταν λέει "τι ωραίος που είναι ο Χίτλερ και έκανε σαπούνια τους Εβραίους" ή ο χρυσαυγίτης που λέει "το καλύτερο σαπούνι βγαίνει από το κομμούνι", τι είναι; Πρέπει να του κάνουμε ψυχανάλυση; Πού θα ξέρω εγώ αν το λέει ως αστείο; Όποιος επιβραβεύει και αποθεώνει φασισμούς -είτε είναι κόκκινοι είτε μαύροι- δολοφονίες ή γενοκτονίες, θα πρέπει να τιμωρείται» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.