Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΝΔ διακινεί σαν πρόσφατη μια λίστα παχυλών αμοιβών στην ΕΡΤ της φαύλης εποχής Καραμανλή


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουμε τα όσα ζούμε τις τελευταίες δυο μέρες, δεν προλαβαίνουμε να μετράμε τις μάσκες που πέφτουν, με τα κοντέρ της υποκρισίας να λυγίζουν μπροστά στην πίεση.
Η επικοινωνιακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας διακινεί στο Διαδίκτυο μια λίστα με τις αμοιβές δημοσιογράφων της ΕΡΤ οι οποίοι έχουν αποχωρήσει από την εταιρεία ήδη από το 2009, στο πλαίσιο της εξυγίανσης που ξεκίνησε η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Κάπως έτσι, παρουσιάζεται ως επιχείρημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ το ύψος των αμοιβών που έδινε η ΕΡΤ το 2007 και 2008 σε μεγαλοδημοσιογράφους οι Λυριτζής-Οικονόμου και η Πόπη Τσαπανίδου, δημοσιογράφοι που εδώ και χρόνια εργάζονται σε άλλα μέσα.

Με έναν πολιτικά φρικτό κυνισμό, η Νέα Δημοκρατία δεν διστάζει να επικαλείται ως επιχείρημα για το κλείσιμο της ΕΡΤ τη σπατάλη που οι κυβερνήσεις Καραμανλή επέλεξαν ως τρόπο αύξησης της επιρροής του στα ΜΜΕ! Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι μια από τις πρώτες κινήσεις της κυβέρνησης Σαμαρά ήταν η επιστροφή δημοσιογράφων αυτής της λίστας στην ΕΡΤ, με πλέον χαρακτηριστική περίπτωση αυτή του Μανόλη Κοττάκη, του «βιογράφου» του Κώστα Καραμανλή, o οποίος προσλήφθηκε ξανά με μισθό 3.500 ευρώ (εδώ).Το καλύτερο; Όταν η κυβέρνηση Παπανδρέου επιχείρησε να ολοκληρώσει την εξυγίανση της ΕΡΤ με το σχέδιο που κατέθεσε επιστημονική επιτροπή υπό το Νίκο Αλιβιζάτο, η Νέα Δημοκρατία αρνήθηκε κατηγορηματικά να συναινέσει. Από αυτή την περίοδο είναι και το επίμαχο video με τον αξιολύπητο πια Σίμο Κεδίκογλου.
Σας κοροϊδεύουν. Επενδύουν στον κοινωνικό αυτοματισμό για να μετατρέψουν τη δίκαιη οργή σας για τα προνόμια του Δημοσίου σε ψηφαλάκια υπέρ του αντιδημοκρατικού αυταρχισμού τους. Μην παίξετε το παιχνίδι τους.
πηγή: http://www.parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.