Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Πεταλωτής «Αυτοδιοικητικοί του ΠΑΣΟΚ αγκαλιά με υπουργούς της ΝΔ»

 
Εσωκομματικές εκλογές έχει το ΠΑΣΟΚ στις 9 Ιουνίου και ευκαιρία για τους συντρόφους να τα πούνε και να κάνουνε την αυτοκριτική τους. Σε μια από αυτές τις μαζώξεις, την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη, παραβρέθηκε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.
 
Σ’ αυτήν παραβρέθηκαν 30 με 40 μέλη και φίλοι του κόμματος, αριθμός ικανοποιητικός για τα σημερινά δεδομένα, οι οποίοι άκουσαν με πολύ ενδιαφέρον τα όσα είπε ο πρώην βουλευτής. Ο Γιώργος Πεταλωτής παραδέχθηκε λάθη που έκανε η κυβέρνηση Παπανδρέου, ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε η ανάλογη συμπαράσταση από στελέχη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια που έγινε.
 
Ο Γιώργος Πεταλωτής σχολίασε θετικά την παρουσία του κόσμου στην Αλεξανδρούπολη και την λειτουργία των γραφείων της ΝΕ Έβρου, λέγοντας πως στην Ροδόπη δεν συμβαίνει κάτι παρόμοιο, ρίχνοντας το φταίξιμο, τόσο στον ίδιο, όσο και στους αυτοδιοικητικούς που εκλέχτηκαν με το ΠΑΣΟΚ, αλλά το ξέχασαν το κόμμα αμέσως μετά την εκλογή τους.
 
Μάλιστα ο κ. Πεταλωτής, προχώρησε και παραπέρα, λέγοντας πως «αυτοδιοικητικοί της Ροδόπης εκλέχτηκαν με την σημαία του ΠΑΣΟΚ, αλλά τώρα βρίσκονται αγκαλιά με υπουργούς της ΝΔ», υπονοώντας τον Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.