Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΠΟΙΟ «ΠΟΡΙΣΜΑ»; «ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ» ΣΔΟΕ...

 
Άλλ' αντ ''άλλα, σύμφωνα με πληροφορίες  η έκθεση ιδεών ΣΔΟΕ (ποιο “πόρισμα”;) για τους συγγενείς Παπακωνσταντίνου. Με βάση αυτά που διαβάζουμε δεν υπάρχει καμία αναφορά στις καταθέσεις των συγγενών του Παπακωνσταντίνου στη λίστα Λαγκάρντ…
Γιατί άραγε;
Μήπως επειδή είναι πλήρως δικαιολογημένες;
Αντίθετα, για να δημιουργηθεί ντόρος, οι πληροφορίες λένε ότι το σημερινό ΣΔΟΕ έκανε επί μήνες κάτι απίθανες προσθαφαιρέσεις για να βγάλει "μη δηλωθέντα" γενικώς και αορίστως εισοδήματα των συγγενών την τελευταία εικοσαετία, οι οποίοι παρεμπίπτοντος κάνουν εδώ και χρόνια από τις μεγαλύτερες φορολογικές δηλώσεις στην Ελλάδα!
Το κείμενο αυτό - παρωδία λένε θα γίνει φύλλο και φτερό σε οποιοδήποτε Δικαστήριο.
 
Όπως είπε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, μέλος της Προανακριτικής, στον Αθήνα 984 την προηγούμενη Παρασκευή: «Έτσι όπως λειτουργούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί και ιδιαίτερα το ΣΔΟΕ δεν μπορούν να υπάρξουν αποτελέσματα. Το έχω πει και το επαναλαμβάνω: Είναι παντελώς ακατάλληλοι στο να φέρουν τα αποτελέσματα τα οποία πιστεύουμε ότι μπορούν να φέρουν. Δεν έχουν ούτε την τεχνογνωσία, ούτε το προσωπικό για να ασχοληθεί με θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με πολύπλοκη φοροδιαφυγή».
 
Μήπως όμως υπάρχει "τεχνογνωσία" και προσωπικό για να… κομίζονται εκθέσεις-ιδεών κατά παραγγελία;
 
Μέσα στην ημέρα θα ξέρουμε περισσότερα …
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.