Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Ο Βενιζέλος έδωσε συνέντευξη στον Τράγκα της Χρυσής Αυγής που τον έλεγε δοσίλογο και προδότη


Την καρδιά του στον μεγαλύτερο χορηγό επικοινωνίας της Χρυσής Αυγής επέλεξε να ανοίξει ο πρόεδρος του παραπαίοντος ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, παραχωρώντας συνέντευξη στον Γιώργο Τράγκα και στο περιθωριακό έντυπο «Crash».


Κάπως έτσι, ο Ευάγγελος Βενιζέλος έγινε ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που δέχθηκε να συνομιλήσει με τον Γιώργο Τράγκα, μετά στη σκανδαλώδη εκπομπή του δημοσιογράφου με καλεσμένους μόνο από τη Χρυσή Αυγή.
Θυμίζω ότι ήταν τέτοιο το εύρος των αντιδράσεων για τη συγκεκριμένη εκπομπή του Τράγκα, όπου μέχρι και εταιρείες ανακοίνωσαν τη διάθεση του να μην διαφημίζονται  κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης εκπομπής.

Ο Γιώργος Τράγκας είναι πλέον εκείνος ο δημοσιογράφος που είχε την τιμή να φιλοξενήσει τους δυο πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που συγκεντρώνουν τις περισσότερες αρνητικές γνώμες στην ελληνική κοινωνία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις.


 
Φαντάζομαι ότι στο ΠΑΣΟΚ θα είναι περήφανοι για τον πρόεδρο τους ο οποίος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να συνομιλεί με τον δημοσιογράφο που εδώ και 3 χρόνια κάνει διαρκώς λόγο για «δοσιλόγους», «προδότες», «γερμανικό προτεκτοράτο», «χούντα», αναφερόμενος φυσικά και στον ίδιο τον  Βενιζέλο ενώ ας μην ξεχνάμε ότι το όνομα του Γιώργου Τράγκα ήταν και στη λίστα Λαγκάρντ.

Μπράβο Βαγγέλη. Ξάπλωσε τώρα στον πάτο κι απόλαυσε τον.



 
 
ΠΗΓΗ  ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.