Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Καρχιμάκης: Ο Προβόπουλος ξέρει για τις λίστες μεγαλοκαταθετών

Να απευθυνθεί στον Γ. Προβόπουλο για τη λίστα μεγαλοκαταθετών στο εξωτερικό ζητά από τον Γιάννη Στουρνάρα ο  Μιχάλης Καρχιμάκης, με αφορμή τη λίστα Γιουνκέρ για Έλληνες μεγαλοκαταθέτες στο Λουξεμβούργο, αφήνει αιχμές για τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος  Γιώργο Προβόπουλο κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις και ασυδοσία με αποτέλεσμα να χαθούν δισεκατομμύρια καταθέσεις ελλήνων φορολογουμένων καταθετών.


"Η ΛΙΣΤΑ ΛΟΥΞΕΜΒΟΎΡΓΟΥ ΚΑΙ Η ΤΡΆΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Κύριε υπουργέ οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα,

Πληροφορούμαι από τα  ΜΜΕ  ότι , ζήτησες από τον ομόλογο σου του Λουξεμβούργου, λίστα ελλήνων μεγαλοκαταθετών .



Μήπως έπρεπε πρώτα να απευθυνθείς στην κεντρική τράπεζα της Ελλάδας και στα θεσμικά της όργανα ;

Αυτοί κάτι περισσότερο θα ξέρουν !!!!!!!

Αλλά όταν φθάνουμε στο σημείο ,να μην αποτολμούμε να ζητήσουμε τον λόγο από το ίδιο μας το σπίτι ,φανταστείτε τι μπορεί να μας περιμένει.

Γιατί το άβατο της Τράπεζας Ελλάδος το έχετε στο ανεξέλεγκτο και στο απυρόβλητο κ. υπουργέ  οικονομικών ;

Οι ευθύνες τους, επίσης,  για τις μεθοδεύσεις και την ανοχή ,της ασυδοσίας, μέρους του  ελληνικού τραπεζικού Συστήματος αποτέλεσμα να χαθούν δισεκατομμύρια καταθέσεις ελλήνων φορολογουμένων καταθετών και να αναπληρώνει τις διάφορες καταθέσεων- χορηγήσεων με την ανακεφαλαιοποιηση το δημόσιο  πάλι από χρήματα ελλήνων φορολογουμένων με τα λεφτά του δανείου από την Ε.Ε ,δεν θα αποδοθούν" .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.