Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Κουβέλης: Υπήρχε σχέδιο Σαμαρά για εκλογές – Δίγλωσσος ο Βενιζέλος

Λάβρος  κατά των πρώην «συγκατοίκων» του στην τρικομματική κυβέρνηση  είναι  σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχε σχέδιο εκλογών την περίοδο της κυβερνητικής κρίσης και υποστηρίζοντας ότι υπήρχε διγλωσσία από πλευράς του Βαγγέλη Βενιζέλου
Στη συνέντευξή του  ο Κουβέλης επισήμανε ότι ο σχεδιασμός του Αντώνη Σαμαρά προέβλεπε πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι, που όμως δεν ευοδώθηκε επειδή οι εταίροι δεν έδωσαν το πράσινο φως.
«Υπήρχε σχέδιο εκλογών. Θεώρησαν ότι μπορούσε η Νέα Δημοκρατία, έστω και με επαναληπτικές εκλογές, υπό το βάρος διλημμάτων και πόλωσης, να πετύχει αυτοδυναμία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ προσθέτοντας ότι τάσσεται κατά των εκλογών καθώς δεν αποτελούν λύση στην παρούσα φάση.
Εμφανίστηκε όμως έντονα επικριτικός κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη  Βενιζέλου, κατηγορώντας τον για διγλωσσία και υποταγή στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ.
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η οποία αποκαλύπτει ουσιαστικά όσα όλοι είχαμε αντιληφθεί τις μέρες τις κρίσης που ξεκίνησαν με το μαύρο στην ΕΡΤ και ολοκληρώθηκαν με την αντιπροεδρία του Βενιζέλου....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.