Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Προσωπική επίθεση Ζαρούλια σε Δραγασάκη

Μεγάλη πρόκληση από τη βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, προς το Κοινοβούλιο.
Η Ζαρούλια μίλησε με υποτιμητικά σχόλια για την κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη, εις άπταιστον καθαρεύουσα: «Βγήκε από την μπουζού η πρεζού και έμπορος όπλων;».

Τα απαράδεκτα αυτά σχόλια της ήταν σε απάντηση της διαμάχης που είχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής με την σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου, σχετικά με τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Τα σχόλια της Ζαρούλια, προκάλεσαν την παρέμβαση του Προέδρου, Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος της είπε: «Για τον κ. Δραγασάκη πείτε ό,τι θέλετε. Οχι όμως για την κόρη του».

Δεν θα αναπαράγουμε ποια είναι η κόρη του Δραγασάκη, αφού κάθε άνθρωπος, από όποια θέση μπορεί να βιώνει προσωπικά οικογενειακά προβλήματα.

Τον σεβασμό τον οφείλει η Ζαρούλια στο Κοινοβούλιο. Όσο η Χρυσή Αυγή αφήνεται ανεξέλεγκτη να χρησιμοποιεί γλώσσα πεζοδρομίου τόσο περισσότερο υποβιβάζεται το κύρος του Κοινοβουλίου.

Επιτέλους, πότε ένας βουλευτής εκπίπτει από το αξίωμα του; Γιατί το ΠΑΣΟΚ ξέχασε την σταυροφορία για την νομοθετική αντιμετώπιση του "φαινομένου"; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.