Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Στο Καλέντζι για το ΠΑΚ ο Γ. Παπανδρέου.

Σε μια σεμνή αλλά πολύ θερμή τελετή οι αγωνιστές του ΠΑΚ Τορόντο συναντήθηκαν στο Καλέντζι Αχαίας, το Σάββατο 24 Αυγούστου για να θυμηθούν όλα εκείνα που τους έφεραν κοντά τα πέτρινα χρόνια, όταν πάλευαν για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, αλλά και να τιμήσουν τους συντρόφους που έχουν φύγει από τη ζωή.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, κ. Θάνος Καρπής, ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ για την ιστορία του κινήματος και την οργάνωση στο Τορόντο μίλησε ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής κ. Χρήστος Μαρτζώκας και το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΚ και πρώην υπουργός κ. Νίκος Σκουλάς. 


Την εκδήλωση παρακολούθησε και έκλεισε με παρέμβαση του ο πρώην πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου, o οποίος επεσήμανε τη διαχρονικότητα των μηνυμάτων του ΠΑΚ.
Παρούσα στην εκδήλωση και η Σοφία Παπανδρέου, που διακρίνεται στη φωτογραφία ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συντρόφους από το Τορόντο αλλά και το Μόντρεαλ του Καναδά.
Ακολούθησε μουσική βραδιά, κατά την οποία, ο Γιώργος Κωτσόπουλος με την κιθάρα του ερμήνευσε τραγούδια του αντιδικτατορικού αγώνα.
Το πρωί της Κυριακής έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τους εκλιπόντες πρώην πρωθυπουργούς Γεώργιο και Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και τα μέλη του ΠΑΚ Τορόντο που έχουν φύγει από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.