Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Αννα Διαμαντοπουλου: Κουβέντες του Αυγούστου


Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν συνεχείς αναφορές σε μικροπολιτικές στήλες για την «συμμετοχή μου η όχι» στο Συνέδριο που διοργανώνει το ΙΣΤΑΜΕ για την 3η του Σεπτέμβρη.Δεν είχα καμία γραπτή πρόσκληση και καμία επαφή με τον πρόεδρο ή άλλο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ κ. Χρήστος Δερβένης, είχε την ευγένεια να έρθει στο γραφείο μου και να κάνουμε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το πως θα μπορούσε να οργανωθεί με επιστημονικό και πολιτικό τρόπο, από έναν φορέα μελετών και στρατηγικού σχεδιασμού όπως το ΙΣΤΑΜΕ, η αποτίμηση της ιστορίας της Δημοκρατικής Παράταξης, με τα θετικά της και τα αρνητικά της στην χώρα, μακριά από επιφανειακούς μονόλογους και φιέστες. Συμφωνήσαμε μάλιστα να απαντήσω για την συμμετοχή μου όταν θα υπήρχε ένα πρώτο σχέδιο.
Πράγματι, μου εστάλη το σχέδιο, δεν ήταν στο πνεύμα της αρχικής συζήτησης και έτσι απάντησα ότι δεν θα συμμετέχω.
Όλα τα υπόλοιπα είναι άνευ ουσίας και περιεχομένου και γράφω σήμερα για να τελειώσει αυτή η ασθένεια των «διαρροών», «των κύκλων» κλπ, που μας τυραννάει χρόνια, μας πικραίνει και δεν ενδιαφέρει ουσιαστικά κανέναν.
ΑΔ

http://diamantopoulou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.