Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Λαγός την φτέρη έσειε;

Δύο τηλεφωνικές συνομιλίες με τον επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη είχε λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα ο βουλευτής Β' Πειραιώς της ΧΑ, Γιάννης Λαγός.

Αυτό προκύπτει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Εθνους», από τις αναλύσεις των τηλεφωνικών επικοινωνιών που .έχει στα χέρια της η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με αυτές, η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποκάλυψε ότι μεταξύ των δύο στελεχών της Χρυσής Αυγής, σημειώθηκαν τουλάχιστον δύο συνομιλίες κατά το επίμαχο διάστημα πριν από το φονικό.

Πηγή: 
Έθνος

Σχόλιο Παραπολιτικής: Ενδιαφέρουσα είδηση, μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί, καθώς άλλες πηγές (εδώ) την διαψεύδουν.

Φαντάζομαι πάντως ότι ο κ. Λαγός θα προσέλθει μέχρι και μόνος του να καταθέσει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αν χρειαστεί Δεν φαντάζομαι να κρυφτεί, όπως δεν φαντάζομαι ότι θα του επιτρέψουν να κρυφτεί ή να διαφύγει. Απορώ μάλιστα γιατί δεν έχει από την πρώτη στιγμή πάρει και προσωπικά θέση για το θέμα ως ο τοπικός βουλευτής του κόμματος.


parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.