Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Βρισκόμαστε σε ένα επικίνδυνο σημείο!

του Νίκου Μανδρόχαλου


Φίλοι σύντροφοι και γνωστοί,
οι βουλευτές της ΧΑ δεν συνελήφθησαν επειδή ήταν αντισυστημικοί, ή επειδή τους φοβήθηκε το σύστημα, αλλά επειδή ήταν εγκληματίες (δολοφόνοι, εκβιαστές, μπράβοι της νύχτας, ξέπλυμα χρήματος κ.α) και είχαν συστήσει εγκληματική συμμορία με συγκεκριμένη δομή για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα!
Ασφαλώς αυτό που μας απασχολεί περισσότερο είναι (και θα πρέπει να είναι) τα σχέδια ποιών συγκεκριμένων "εντολέων" εκτελούσαν! Για ποιούς ξέπλεναν χρήμα, ποιούς προστάτευαν, ποιοί τους χρηματοδοτούσαν!



Αγαπητοί νεοσυριζαίοι, είναι σαφές πως δεν έχετε ούτε πολιτική παιδεία, μα ούτε και ηθική! Θα πρέπει να καταλάβετε όμως, πως σήμερα συζητάμε για τον νεοναζισμό και πόσο αυτός έχει περάσει στις επόμενες γενιές! Δεν μας απασχολεί μικροπολιτικά το ζήτημα, όπως το προσεγγίζετε εσείς!
Ακόμα κι αν δεν το δέχεστε αυτό (επειδή ποτέ δεν σκεφτήκατε πολιτικά και πέρα από τον χρονικό ορίζοντα μιας τετραετίας το πολύ), μακροπρόθεσμα, σας συμφέρει περισσότερο να επιδοκιμάσετε την προσπάθεια εκδημοκρατισμού της κοινωνίας και των μέσων μαζικής καταστολής, παρά να θέτετε ηθικοπολιτικές δικαιολογίες για να αιτιολογήστε την δυσαρέσκειά σας για το γεγονός
των συλλήψεων!

Είναι σίγουρο πως οι ψηφοφόροι που έφυγαν από την Χρυσή Αυγή, θα πάνε αυτομάτως στην μαμά δεξιά ΝΔ, αλλά το κέρδος που θα προκύψει από την ενέργεια αυτή θα το αντιληφθούμε σε βάθος χρόνου εαν κι εφόσον λειτουργήσουμε συντονισμένα!
Πρέπει να γίνει σαφές στην κοινωνία, πως η ΝΔ καθώς κι οι προβεβλημένοι σωτήρες της, είχαν υπάρξει στο παρελθόν (και φυσικά νέοι από αυτούς τους κύκλους θα υπάρξουν και στο μέλλον) "χρυσαυγίτες" της εποχής! Ρέιντζερς, Κένταυροι, ΛΑΟΣ, ΝΕΟΣ, Καλαμπόκες ... κ.α ήταν τα ονόματά τους ανά καιρούς, αλλά η δράση τους η ίδια!

Πρέπει να γίνει σαφές στον κόσμο, πως η ΝΔ δεν κίνησε τις διαδικασίες για την σύλληψη των μελιών, αλλά μάζεψε τα σκυλιά της για να συσπειρωθεί αφενός και πάνω απ' όλα εξαιτίας της παρέμβασης της ΕΕ που απείλησε με την προεδρεία (εν. όψει κι ευρωεκλογών)!

Τέλος, η αστεία επίθεση της ΧΑ στο ΠΑΣΟΚ, δηλώνει περίτρανα, πως ο εχθρός της δεξιάς, θα παραμένει ένας και μοναδικός, ακόμα κι αν διασπάται σε εκατομμύρια κομματάκια...
Αντί λοιπόν να προβάλλετε διλήμματα, φωνάξτε δυνατά πως οι φασίστες και οι νεοναζιστές δεν έχουν καμία δουλειά στην πολιτική σκηνή μα κυρίως στην κοινωνία μας και πως οι φρουροί της είμαστε εμείς κι όχι ... ο Δένδιας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.