Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

O Σαμαράς ο εξολοθρευτής των άκρων

 Μετά από το απίστευτο φιάσκο στο οποίο εξελίσσεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ο Σαμαράς εξέφρασε την «πολιτική βούληση να συντρίψει τον εξτρεμισμό» όπως είπε, μιλώντας στην Ουάσιγκτον χθες το απόγευμα, σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Πιτερσον σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Στην αμερικανική εκδοχή του για τα δύο άκρα, ο  Αντώνης Σαμαράς, προσδιόρισε  ως το άλλο άκρο τους αντιευρωπαιστές.

«Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση, πάντα με σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός στην εκδήλωση του Ινστιτούτου, συνδέοντας παράλληλα την οικονομική κρίση με την «ενίσχυση του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού». «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ», συμπλήρωσε.


Να πληροφορήσει κάποιος τον πρωθυπουργό ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής πήρε χρυσό εξιτήριο κι αν δεν ήταν στις προθέσεις του να τη χρησιμοποιήσει ....κάποιοι "του την έφεραν".
Να πληροφορήσει επίσης, κάποιος τον πρωθυπουργό ότι ο αντιπρόεδρος του ανήκει (τρόπος του λέγειν) στο κόμμα που έκανε σημαία του το σύνθημα "Εοκ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο" ..
Να πληροφορήσει κάποιος τον  Σαμαράς ότι δεν βρίσκεται  πίσω στην εποχή των νεανικών του χρόνων, όταν ο Αβέρωφ θεωρούσε το ΠΑΣΟΚ ως ακραίο κομμουνιστικό κίνδυνο.
Αντώνη, πάρτο αλλιώς.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.