Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΜΩΡΑΙΤΗ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΣΙΠΡΑ


Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης, αναφερόμενος στην συνέντευξη Τσίπρα στην «Αυγή» και στα σενάρια δήθεν αποστασίας βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ανήρτησε πριν λίγο την εξής δήλωση στην ιστοσελίδα του και στα προφίλ του στα social media.

«Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν ανάγκη ούτε «υποδείξεων», ούτε  «υψηλής προστασίας»  από κανέναν.

 Τα σενάρια αποστασίας δεν αφορούν (νυν και πρώην) βουλευτές οι οποίοι με τεράστιο πολιτικό κόστος αναλαμβάνουν την ευθύνη τους για την χώρα από το 2009,  κάθε μέρα με κάθε τρόπο.

Το έκαναν συνειδητά, άμεσα, πάντοτε και δεν χρειάστηκαν ούτε Ζάππεια, ούτε ταξίδια στο Τέξας.

Τα σενάρια αφορούν αποκλειστικά τους διακινητές τους: Όσους δεν έχουν καμία πρόταση για την χώρα αλλά και όσους βολεύονται στον μνημονιακό αυτόματο πιλότο.

ΥΓ. Ένα βίντεο προς τους διακινητές των σεναρίων εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ: Πρώτα ένα παλιό απόσπασμα του 2001, επίκαιρο όσο ποτέ το οποίο αποτελεί προσωπική πολιτική πυξίδα.  Το άλλο απόσπασμα, από την ομιλία μου στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ.


 

Επεξ.

Το πρώτο μέρος του βίντεο αφορά απόσπασμα ομιλίας του τότε γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Θάνου Μωραΐτη στο 6Ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: «Εμείς είμαστε ολόκληροι ΠΑΣΟΚ. Δεν έχουμε καλό ή …καλύτερο κομμάτι του εαυτού μας για να δώσουμε. Θα δύσουμε ξανά την ψυχή μας». Το δεύτερο μέρος αφορά απόσπασμα  της ομιλίας του κ. Μωραΐτη στη βουλή για την πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ«Ακούστηκε ότι η πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει σε δύσκολη θέση αρκετούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που έχουν διαφωνήσει ή διαφοροποιηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. Εμείς την ευθύνη την αναλαμβάνουμε κάθε μέρα, με κάθε τρόπο εδώ και τέσσερα χρόνια. Δεν έχουμε ανάγκη καμία υπόδειξη, προτροπή ή προβοκάρισμα από κανέναν».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.