Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Καλύτερα λιγότεροι παρά με τον Ραγκούση...

Απίστευτη η δήλωση του ανεξάρτητου -πλέον- βουλευτή Μίμη Ανδρουλάκη στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ που έπεσε σαν κεραυνός στο συννεφιασμένο κομματικό τοπίο του ΠΑΣΟΚ.
Ο Ανδρουλάκης αποκάλυψε ότι όταν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ σκεφτόταν να παραχωρήσει και την έδρα του.
Επιπλέον εξομολογήθηκε ότι του ζητήθηκε από το ΠΑΣΟΚ να κρατήσει την έδρα του, έστω και ως ανεξάρτητος, ώστε να μην εισέλθει στη Βουλή ο πρώτος επιλαχών του κόμματος στη Β' Αθηνών, που κατά σατανική σύμπτωση τύχαινε να είναι ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης!

Με μια φοβική και ανασφαλή ηγεσία που προτιμά να έχει ενα βουλευτή λιγότερο παρά να συμπεριλάβει έναν από τους καθ' ομολογία παραγωγικότερους υπουργούς της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, πως μπορούσε να υπερασπιστεί στο κοινοβούλιο και την κοινωνία τις τομές της πολιτικής των μεταρρυθμίσεων της περιόδου Παπανδρέου όπως η Διαύγεια, ο νόμος για την ιθαγένεια κ.α
Παράλληλα βέβαια, κατα καιρούς η ίδια ηγεσία έχει επιλεκτικά ζητήσει την παραίτηση από την έδρα κάποιων βουλευτών, όπως ο Αρσένης απο την Ευρωβουλή και της Τζάκρη, πρόσφατα.
Πραγματικά πιστεύουν ότι εχουν περιθώρια για αποκλεισμούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.