Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Θάνος Μωραΐτης στο ΜΕΓΚΑ: «Βάζουμε κόκκινες γραμμές στη σύμπλευση με ΝΔ»



·             Αν έρθει ξανά το ίδιο σχέδιο δεν ψηφίζουμε τον ενιαίο φόρο ακινήτων

·        Ότι διεκδικούμε είναι εντός του ιδεολογικού πλαισίου της παράταξης

·        Απαράδεκτα τα σεξιστικά υπονοούμενα για την Τσάγκρη και οι ψευτομαγκιές

·        Το δίλημμα είναι μεταξύ μιας κακής κυβέρνησης και του άλματος στο κενό



«Δεν γίνεται απλά διαφοροποίηση. Βάζουμε κόκκινες γραμμές στη σύμπλευση με ΝΔ. Δεν μπορεί όταν ένας βουλευτής αναλαμβάνει το ρόλο του, λέει τα πράγματα με το όνομά τους ή διεκδικεί μέσα στο ιδεολογικό και πολιτικό πλαίσιο της παράταξης του να του λένε ότι ρίχνει την κυβέρνηση». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Μέγκα», ερωτώμενος για τα όσα είπε από το βήμα της βουλής την περασμένη Κυριακή.

Έκανε λόγο για μια κυβέρνηση η όποια «δεν έχει καλά αποτελέσματα. Το δίλημμα των βουλευτών είναι μεταξύ μιας κακής κυβέρνησης και του άλματος στο κενό που προτείνει ο κ. Τσίπρας».
Αναφερόμενος στον ενιαίο φόρο ακίνητων είπε ότι «αν το σχέδιο έχει τα ίδια χαρακτηριστικά δεν θα τον ψηφίσουμε. Αυτό δεν είναι απλά η θέση ενός βουλευτή. Αυτή ήταν η απόφαση που πήραμε συνολικά σαν ΠΑΣΟΚ».
Ερωτώμενος για την διαγραφή της κ. Τσάγκρη σημείωσε ότι διαφωνεί με την πολιτική της επιλογή τόνισε όμως ότι από την Κυριακή και μετά «η κ. Τσάγκρη έπεσε θύμα απαράδεκτων σεξιστικών υπονομευμένων «ενώ έκανε λόγο για «ψευτομαγκιές που υποβιβάζουν τον πολιτικό επίπεδο».
 Δειτε το βιντεο http://youtu.be/tNXF1HIBkFw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.