Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Πεταλωτής κατά πάντων

Λάβρος κατά …πάντων εμφανίζεται ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πεταλωτής που διαφωνεί με τον τρόπο που πολιτεύεται η κυβέρνηση, αλλά και με τους λόγους για τους οποίους το κόμμα του συγκυβερνά με τη ΝΔ, ενώ στρέφεται κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας για «πιρουετική στάση και μετάλλαξη της τραγικά ανεύθυνης ΝΔ που μετατράπηκε σε «υπεύθυνη» κυβέρνηση, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ που καθημερινά ακροβατεί στον άκρατο λαϊκισμό και την επιτηδευμένη σοβαρότητα, για τα οποία όμως δεν πείθει», προειδοποιεί πως όλοι θα κριθούν για τη διαχρονική στάση και τη συνέπειά τους.
«Όσοι έδωσαν ρεσιτάλ ανευθυνότητας όταν έπρεπε να συμβάλουν στην εθνική προσπάθεια, τώρα καρπώνονται τα οφέλη από τα κόστη άλλων εκείνης της περιόδου», συνεχίζει, μιλώντας παράλληλα για «κάποιους» που φούσκωσαν λόγω των ψευδαισθήσεων του λαού για ύπαρξη λύσεων τύπου «δεν πληρώνω», «στάση πληρωμών» και «με ένα νόμο ένα άρθρο επαναφορά στο 2009», προβλέποντας ότι θα προσγειωθούν απότομα.

Ο Γ. Πεταλωτής πάντως, δεν δίστασε να τα βάλει και με το κόμμα του, στάση που συμπυκνώθηκε στη φράση «ούτε την κυβέρνηση της σταθερότητας απολαμβάνουμε, για να επιτρέπεται και η σημερινή μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ, που πολλές φορές γίνεται βασιλικότερο του βασιλέως»…

matrix24.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.