Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Νέα ταραχή αναμένεται στο ΣΥΡΙΖΑ απο τις δηλώσεις Τατσόπουλου

«Νομιμοποιείται να φλερτάρει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ;» αναρωτιέται ο "άτακτος" βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.
Η πρόθεση των Ανεξάρτητων Ελλήνων να καταψηφίσει την πρόταση για διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής οδήγησε το συγγραφέα να αναρτήσει σχόλιο στο Facebook για το αν θα πρέπει το κόμμα του συνεχίζει «να φλερτάρει» με τους ΑΝΕΛ.
το σχόλιο:
«Σήμερα η Ολομέλεια της Βουλής θ' αποφασίσει εάν θα διακοπεί ή όχι η κρατική χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής. 
Όλα τα κόμματα στην Επιτροπή Δεοντολογίας -πλην της ίδιας της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων- αποφάσισαν να προτείνουν στην Ολομέλεια τη διακοπή της χρηματοδότησης. Η κυρία Γιαταγάνα των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι δεν μπορούμε να διακόψουμε την κρατική χρηματοδότηση σε μια φερόμενη ως εγκληματική οργάνωση πριν υπάρξει "αμετάκλητη δικαστική απόφαση.
Η κυρία Γιαταγάνα είναι πρώην εισαγγελέας και γνωρίζει καλύτερα από εμένα ότι, με τους ρυθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης, αμετάκλητη δικαστική απόφαση για τη Χρυσή Αυγή θα έχουμε γύρω στο... 2040. Να χρηματοδοτούμε τους φασίστες έως τότε;
Είναι μια άποψη. Εγώ έχω να προτείνω όμως στην κυρία Γιαταγάνα κάτι ακόμη πιο ριζοσπαστικό. Να χρηματοδοτούμε τους φασίστες έως ότου φέρουν μ' επιτυχία εις πέρας το πραξικόπημά τους, ούτως ώστε να μην μας μέμφονται κατόπιν ότι τους καταδικάσαμε με στημένη ‘δίκη προθέσεων’.
Αντιλαμβάνομαι επίσης γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εξακολουθούν να φλερτάρουν με τη Χρυσή Αυγή –‘είναι πολλές οι ψήφοι, Άρη’, για να παραφράσουμε τη θρυλική ρήση του Σπύρου Καλογήρου. Εκείνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι εάν, μετά και τα σημερινά... αποκαλυπτήρια στην Ολομέλεια, ο ΣΥΡΙΖΑ θα νομιμοποιείται εφεξής να φλερτάρει με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Την καλημέρα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.