Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα

ΠΑΣΟΚ : Προκειμένου να διαφυλαχθεί η νομιμότητα των επικείμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών και σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ και την ΕΝΠΕ πρέπει να εισαχθούν στην ισχύουσα νομοθεσία μόνον  οι  νομικά απολύτως αναγκαίες αλλαγές ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης των εκλογών από το ΣτΕ.


Οι μετανάστες θα αποτελούσαν κίνδυνο για την νομιμότητα των εκλογών...αντί σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ να εναντιωθεί στην φοβική απόφαση του ΣτΕ, όπου κάποιοι δικαστές έκριναν ότι οι μετανάστες έγιναν Έλληνες πολίτες χωρίς να έχουν ελληνική συνείδηση, αντί να  υπεραμυνθεί του δικαιώματος αυτού, το οποίο θα αποτρέψει την περαιτέρω αύξηση της ξενοφοβίας και του ρατσισμού, αντί να πρωτοστατεί στην παγίωση της ισοπολιτείας, αναδιπλώνεται σε προβάλλοντας νομικίστικα κωλύματα.
Εγγύηση της νομιμότητας είναι πολίτες... και σύμφωνα με τον Αριστοτέλη: η μέν δικαιοσύνη είναι η νομιμότητα και η ισότητα, η δε αδικία η παρανομία και η ανισότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που περιέχουν υβριστικές λέξεις και εκφράσεις θα αποσύρονται. Παρακαλούμε να αφήνεται τις θέσεις και τις απόψεις σας, αλλά χωρίς χαρακτηρισμούς και υβρεις.